Contacte

Telefon : (+373)69576083 MD           (+40)748339705 RO

Email :  stelabotezofficial@gmail.com       stelabotez@yahoo.com

Facebook : Stela Botez

Odnoklassniki : stela botez

Instagram:  @stelabotez

10 comments on “Contacte

  1. Bună ziua, să înțelegem că aveți plăcere să tachinați un artist pe care îl urmăriți… Vă rugăm frumos, cu puțin respect, nu mai scrieți atâtea mesaje în care să cereți ceva, pentru că Stela Botez știe ce are de făcut. O zi bună!

  2. Imi place blogul. Am dat aici si de un scurt istoric al Codrilor Tigheci. Bravo. Dar unde este lista surselor prezentate între paranteze? Că nu se văd. Vă mulțimesc.

    • Mulțumesc pentru interesul sporit pentru frumoșii Codri ai Tigheciului. Materialul este scris documentat și inspirat din mai multe surse ce se găsesc notate și aprobate în Lucrarea de Licență de la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Aici de față este un articol de blog, respectiv, nu am considerat necesar să notez toate sursele care sunt multe de altfel.

  3. Vreau sa-va MULTUMESC!!! in adevar nu ascult muzica populara, cum va fi mai departe nustiu. sunt nascut in Moldova, si toata copilaria mi-am petrecut-o la sat. de o perioada va urmaresc pe Youtube, ascultanduva cu placere intrepretarea, si felu de a fii e.t. defapt sunt evreu din evrei din Moldova, ce am plecat din Moldova, voarte de multi ani. datorita pieselor ce le-am ascultam mi-am adus aminte de copilarie, si de tara in care am fost copil. eu sunt bucuros ca m-am nascut intr-un meleag asa de frumos si cunos aceasta limba. Moldova este si ramane sa fie copilaria mea, urmarindu-va imi aminte de cele mai frumoase clipe din veata mea, ca am fost copil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.