Am revenit în televiziune la Tezaur Folc TV

După retragerea mea din televiziune din emisiunea Matinalii de la TVR Moldova, am avut o perioadă de 5 luni de pauză artistică în care am scris foarte mult, am compus muzică, am schițat noi idei de proiecte artistice, am lucrat asupra costumelor mele populare și mi-am refăcut puterile în carantină, stând acasă și bucurându-mă de mult somn, alimentație sănătoasă și sport.

Mi-am revenit în forță și pentru că eu sunt hiperactivă și nu pot sta pe loc, sunt obișnuită să fac mai multe lucruri odată. Așadar, am revenit în televiziune, pe micile ecrane, dar de această dată la postul de televiziune Tezaur Folc TV.

Din 9 iunie sunt gazda emisiunii matinale ”O cafea la Tezaur” și zilnic de luni până vineri, întru în casele oamenilor de la 8:30 la 10:00 pentru a le spune ”Neața bună prieteni” și pentru a le oferi o bună doză de energie și bună dispoziție!

83260940_621961278672155_354923487462710094_n

Aici la Tezaur Folc TV am prilejul de a lucra cu o echipă de oameni buni, profesioniști și bine educați, iar șefa noastră, Nătălița Midoni Rodideal ne este și prietenă în același timp. Pentru mine este și o colegă cu care mulți ani în urmă acumulam experiență la concursurile de folclor din România. Nici nu am visat vreodată că voi avea ocazia să muncesc la televiziunea ei! Cât de surprinzătoare este viața!

Așadar, dacă vreți să petreceți diminețile alături de mine din nou, atunci urmăriți emisiunea ”O cafea la Tezaur” pentru că eu vă aduc date din meteo, curs valutar, horoscop și pe lângă subiectele sociale interesante cu invitați frumoși, avem parte și de artiștii de acasă, artiștii neamului nostru, interpreți de muzică populară și de estradă.

received_619141149011580

3 comments on “Am revenit în televiziune la Tezaur Folc TV

  1. In Romania Bacau cum pot da de canalul Tezaur Folk prin satelit sau terestrul sau pe intrnet cum fac sa dau de canalul vosru din moldova O zi buna.

  2. Stela botez ai disparut de pe canalul tv.TEZAUR FOLK unde esti noi fani tai suntem ingrijorati Da-ne un semn de viata ma bagi in panica o zi buna.Pup

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.