Stela Botez – Visul dorului (oficial video/foto/versuri)

Cu emoție lansez piesa Visul dorului care este foarte dragă sufletului meu și la care s-a muncit mai mult timp decât m-aș fi așteptat. A fost necesar ca să se coacă bine acest produs artistic și aici mă refer atât la pisă, cât și la videoclip. Savurați cu plăcere și visați cât mai frumos și colorat!

Atât visul, cât și dorul, sunt două lucruri frumoase pe care le trăiește fiecare dintre noi. Visul meu este plin de dor, este colorat cu dor. Atunci când intrăm în stadiul de somn, totul în jurul nostru înmărmurește și se face alb-negru în contrast cu subconștientul nostru care ne face să plutim în mii și mii de spații colorate. Spațiul visului meu este un lan imens de lavandă de o frumusețe rară, cu aromă îmbătătoare, cu emoții de copil ce se bucură de vacanța de vară, cea mai mare vacanță de altfel. În subtextul versurilor piesei Visul dorului se află o poveste. E povestea mea. Poate fi povestea oricui ce va rezona cu această lucrare pentru că în aceleași cuvinte oamenii se regăsesc atât de diferit, fiecare  în felul său. Vreau să vă regăsiți și voi, vreau să vă visați frumos povestea, vreau să trăiți fiori de dor!

video 1.00_02_28_19.Still002

Scriam mai sus că acest produs muzical a necesitat mai mult timp de prelucrare și sper că a meritat! Vreau să menționez și să mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit la această realizare artistică prin talentul fiecăruia, prin dăruire și dragoste pentru artă. Linia melodică și ideea regizorală îmi aparțin, iar asupra versurilor am lucrat cu Alina Zbancă, cea care are poezie în sânge și o manieră deosebită de a scrie. Haina muzicală cu tot instrumentalul ce scoate subtil în evidență pianul, este creată de către compozitarea Anastasia Lazarencu, iar munca de studio cu imprimare de voci și mixaj este realizată de către Ion Velciug. Videoclipul produs de către iStudio.md este o îmbinare de imagini video ale realității, filmate de către Petru Gașpar, cu imagini video din visul dorului de vară, filmate de Ion Pleș Alexandru. Mulțumesc tuturor pentru munca depusă!

cover visul doruui distrokid

Visul dorului

Am visat aseară parcă
Alergam pe-un camp cu flori,
După dor printre lavandă
Prindeam dorul cu fiori.

Astăzi toate parcă pleacă,
Astăzi ploile nu vin,
Dorul am ascuns în palme
Ca să nu-l înțepe spini.

Visul dorului de vară,
Visul dorului divin,
Alergam parcă spre mare, spre soare,
Rătăceam pe-un câmp strain.

Însetată de iubire
Vreau să îți privesc în ochi,
Tu ești dor de fericire
Rece precum roua-n stropi.

Astăzi las ușor să zboare
Către tine al meu gând,
Inima de dor tresare,
Mă trezesc din vis zâmbind.

bty

Stela-1882Stela-1883Stela-1884Stela-1889

Dacă-ți place ceea ce fac, susținemă devenindu-mi patreon!

One comment on “Stela Botez – Visul dorului (oficial video/foto/versuri)

  1. Foarte frumos,foarte plăcut,versurii cuprinzătoare pline de DOR,un proiect reuşit ce îl voi prețui enorm,articol foarte frumos scris,fotografiile încântătore admirabile iară videoclipul o minunăție! Bravo! Succes în noul proiect de televiziune cu drag voi privi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.