Stela Botez – Fecior (official video/versuri)

Astăzi lansez o piesă mai deosebită și o dedic tuturor feciorilor și mamelor lor care se bucură împreună unii de alții în cel mai emoționant moment al vieții – nunta.

Piesa ”Fecior” a venit în viața mea într-un moment de bucurie pentru colegul meu Dorin Pănuță, cu care facem echipă bună în Taraf de Lux. Dorin cu aleasa lui Alina urmau să joace nunta, iar eu voiam să-i surprind printr-un moment artistic inedit, însă nu îmi venea nici o idee originală. Și parcă Dumnezeu mi-a simțit căutările și mi-a trimis-o în cale pe mama lui Dorin, doamna Elena, care m-a rugat să-i cânt ceva feciorului ei scump, drept cadou din partea sa pentru el.

Dorința mamei lui Dorin a coincis cu intenția mea de a face un cadou muzical de nuntă și iată așa s-a născut piesa ”Fecior”. Este o dedicație muzicală pe potrivă ce vine din partea mamei pentru băiatul ei pe care l-a născut din dragoste curată, l-a crescut și l-a educat frumos, iar într-un final fericit, se bucură că acesta și-a găsit împlinirea alături de aleasa inimii lui, mireasa frumoasă, soția iubitoare.

Îmi doresc să ajungă la inima mamelor și a feciorilor lor și cu toții să se regăsească în versurile și muzica piesei ”Fecior”.

Vreau să mulțumesc pentru colaborarea asupra acestui produs artistic domnului Grigore Țapeș care semnează aranjamentul orchestral, mixajul și masteringul și lui Cristi Catan pentru materialul video realizat la nunta lui Dorin & Alina Pănuță.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă pe patreon.com

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.