Cum a fost la lansarea cărții Etnoroman ”Fata cu cobza”

Lansarea Etnoromanului ”Fata cu cobza” a avut loc oficial de Dragobete, pe 24 februarie 2020 la Chișinău. Din intenția de a mă întâlni personal cu cititorii, din dorința de a ne cunoaște, din pofta de a le cânta folclor din repertoriul Fata cu cobza, am ocazia să merg cu cartea în mai multe orașe pentru a o prezenta. Așadar, în acest articol vă prezint reportaje foto de la evenimentele de prezentare a cărții Etnoroman ”Fata cu cobza”.

La Chișinău a fost emoționant, frumos, palpitat și chiar dacă stresant pe alocuri, totuși memorabil! M-am încărcat de energia oamenilor dragi sufletului meu care au venit la eveniment. Au fost și mulți oameni pe care nu m-am așteptat să-i văd și asta mi-a dat un plus de emoție frumoasă! Am avut nevoie de câteva zile ca să-mi revin din visul împlinit! Mulțumesc Teatrului Poetic Alexei Mateevici pentru găzduire și fotografilor Nata Eftene și Petrucio de la iStudio.md pentru fotografii frumoase. Totodată mulțumesc și reporterilor și operatorilor video care au venit și au realizat frumoase reportaje video pentru stiripozitive.eu, și pentru emisiunile ”Matinalii” de la TVR Moldova, ”O seară perfectă” de la PRO TV și ”Fii tânăr” de la Moldova 1.

Fotografii de Petrucio / istudio.md

Fotografii de Nata Eftene

La scurt timp după Dragobete, pe 27 februarie am lansat etnoromanul la Cluj. Aici vreau să transmit un mare mulțumesc fetelor Felicia Cotoman și Oxana Dvornic care au organizat totul ca la carte. Am petrecut fără să observăm cum s-a scurs  timpul, 2 ore cu basarbenii și clujenii care erau însetați nu doar de o carte nouă, ci și de muzică folclorică de acasă. La evenimentul găzduit de Old Town Bar & Prosciutteria au venit și fetele de la Urban Mirror care au realizat semne de carte cu cobza pictată pe hârtie reciclată.

Fotografii de Oxana Dvornic 

Am pregătit și un videoclip despre lansarea cărții la Chișinău și Cluj:

Dacă îți place ceea ce fac, susține-mă!

become_a_patron_button

One comment on “Cum a fost la lansarea cărții Etnoroman ”Fata cu cobza”

  1. Un articol admirabil de frumos,un eveniment plin de emoții,reuşit cu succes,cu o valore însemnată în cariera de Artist în sufletul tău minunat si viața ta. Fotografiile încântătoare radiează de frumusețe aparte TU şi copleşesc când le priveşti cu multă admirație şi prețuire din toată inima. Bravo pentru reuşită şi implinire!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.