”Băiatul mamei”- piesa lui Valera Leovskii pentru care am cântat la refren

Încă o colaborare frumoasă și emoționantă cu un rapper. Valera Leovskii a lansat piesa cu videoclip ”Băiatul mamei” care se bucură de succes chiar din primele minute de la plasarea pe Youtube.

Valera Leovskii este pământeanul meu de la Leova, de aici vine și pseudonimul său pentru scenă, care știe foarte bine ce simt și prin ce trec toți oamenii care au plecat din țară în străinătate pentru o viață mai bună, pentru a face bani.  A emigrat în Italia lăsând în urmă la casa părintească din orașul Leova pasiunea sa pentru muzică rap. Acolo, departe de casă, a muncit mult și din greu pentru ca să pună pe picioare o afacere, un restaurant cu specific românesc, unde se bea vin și se mănâncă mămăligă, sarmale, zeamă și alte bucate tradiționale. Chiar dacă viața sa în Italia era deja stabilă și mai plăcută decât la început, dragostea pentru muzică și dorul de părinți l-au făcut să se întoarcă acasă în Moldova. Or tot acest răstimp cât a fost plecat în Italia, Valera Leovskii nu a încetat să scrie versuri, să creeze piese rap.

”Băiatul mamei” este despre el, este povestea lui prin care își exprimă dorul de casă, de mamă, de tată și amintirile din copilărie îl copleșesc. După cum spune în piesă, a lăsat totul și s-a întors acasă la origini. Probabil că mulți dintre cei plecați se regăsesc în mesajul piesei și cu siguranță că au curs lacrimi, au trecut fiori și au emoționat și pe acei care sunt acasă, dar au rude și oameni apropiați plecați peste hotare. Această piesă este despre fiecare dintre noi…

Videoclipul este realizat de către Vasile Bînzari, băiatul talentat care știe să scoată în evidență emoții și simplitate cu ajutorul imaginii calitative. Filmările ai avut loc în două locații superbe, Frankfurt și un deal de la Căpriana. Sper să vă placă. Audiție și vizionare plăcută!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “”Băiatul mamei”- piesa lui Valera Leovskii pentru care am cântat la refren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.