Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial


Ce este o mireasă populară? Sau cine? Mireasa populară este femeia care decide să îmbrace o rochie de mireasă stilizată cu ornamente tradiționale specifice neamului din care face parte. Despre acest subiect aș realiza mai multe materiale informaționale, or avem destule branduri de haine tradiționale sau stilizate care crează nemijlocit și rochii de mireasă. Dar până atunci, faceți cunoștință cu un tip de rochie.

IMG_4754

Nicoleta Sergentu este fata plină de idei frumoase și proiecte pe care reușește să le realizeze cu succes, datorită perseverenței și comunicării corecte cu oamenii. Ea este autoarea Fustițelor tricolor și a Cuconadei Mireselor , tot ea acum realizează Revista Copiilor și încă multe alte proiecte de care se ocupă, nu știu când le reușește pe toate! Și dacă tot suntem în perioada nunților, poți citi despre Cuconada Mireselor aiciaici aici și aici. De această dată, Nicoleta a gândit proiectul Mireasa și animalul său de companie, care se explică prin faptul că miresele noastre frumoase care doresc să facă o sesiune foto deosebită și să obțină fotografii interesante, pot lua în brațe cățelușul drag sau o pot împlumuta pe Cățelușa Dolly pentru shooting. O idee interesantă, nu? 🙂

IMG_4783

Eu am fost mireasă populară pentru câteva clipe datorită rochiei de mireasă cu brâul pictat din colecția Irinei Madan. Machiajul a fost realizat de Korina Braga, în mâinile căreia nici nu am simțit cât de repede a trecut timpul, căci, știi tu, de obicei, la machiaj e foarte obositor să stai nemișcată preț de câteva ore… Sesiunea foto a fost realizată de cel care surprinde emoții frumoase, fotograful Dima Iacovlev. Admiră cu plăcere imaginile și inspiră-te pentru a fi cea mai originală mireasă populară!

IMG_4732IMG_4743IMG_4746IMG_4760IMG_4781

Proiect: Nicoleta Sergentu
Model: Stela Botez http://www.stelabotez.com
Animal: Cățelușa Dolly
Rochia: Irina Madan  http://www.etsy.com/shop/IrinaMADAN
MUA: Korina Braga
Foto: Dima Iacovlev http://www.dimaiacovlev.com

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:
become_a_patron_button

One comment on “Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.