Cântecul popular ,,Buna seara oameni buni,, acum și în variantă REMIX

Chiar dacă sunt promotoarea autenticului și a muzicii populare frumoase, îmi place să ascult și remixurile de folclor. Or, eu consider că prin aceste piese remixate, putem atrage atenția tinerilor și iubitorilor de genuri muzicale moderne, spre folclor, spre muzica neamului noastru. 

Îmi doresc să remixez mai multe cântece populare din repertoriul meu și consider că am dreptul să o fac atâta timp cât aceste cântece populare sunt scrise de mine. Un artist se deosebește de un interpret prin faptul că crează, iar eu aleg să transmit creația mea publicului prin diverse forme de exprimare, astfel încât să ajungă la un spectru mai larg de oameni ascultători de muzică.
Așadar, cântecul popular ,,Buna seara oameni buni,, se bucură de un Remix realizat de DJ Andrei Vulpe, alias Fox Banger cu care am mai colaborat pentru piesa ,,Bun îi vinul cel bălan,,. Aceste remixuri prind foarte bine la publicul tânăr și sunt mixate din plin de către dj-ii pe la petrecerile private precum nunți și cumetrii, dar și cluburi, party-uri la bazin etc. Îmi doresc să fie cât mai cunoscută muzica populară în rândul tinerilor și să îi fac să o îndrăgească frumos. Audiție plăcută!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Cântecul popular ,,Buna seara oameni buni,, acum și în variantă REMIX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.