Camelia 2 – un sfârșit neașteptat

Scriitoarea și prietena mea Natalia Cavcaliuc, de curând a lansat partea a doua continuare a romanului Camelia. Atât eu, cât și mulți alți cititori, i-am cerut tinerei scriitoare să ne spună ce s-a întâmplat mai departe în viața Cameliei, eroina romanului cu același nume, și astfel, Natalia a scris și volumul 2.

A avut nevoie de ceva timp pentru a-și aduna gândurile și pentru a scrie continuarea poveștii zbuciumate a eroinei Camelia. Natalia Cavcaliuc a menționat faptul că nu s-a așteptat ca cititorii să fie atât de impresionați încât să-i ceară continuarea și să-i adreseze atât de multe întrebări. În acest context, autoarea a avut nevoie de mai mult timp pentru a scrie Camelia 2, or e ușor să creezi în minte o poveste și mai greu este să o înșiri pe foaie albă.

IMG_7350

Camelia – romanul care m-a intrigat să-l citesc în 2 ore.

Lansarea volumului 2 a romanului, a avut loc la Biblioteca Municipală B.P.Hasdeu din Chișinău, unde s-au adunat mai mulți cititori și prieteni ai scriitoarei. Prezentarea cărții a avut loc sub formă de interviu pe care l-am organizat eu. Natalia a răspuns cu toată sinceritatea la întrebările venite de la mine și de la cititori, iar totul a început cu prezentarea unui video al Cameliei.

Povestea eroinei Camelia este una destul de zbuciumată și atunci când am citit Camelia 2, m-am cutremurat de câteva ori, or această femeie chiar a trecut prin situații deloc ușoare și absolut neplăcute. Cert este faptul că a ieșit din încurcătura vieții sale și că a fost primită sau iertată de către soțul ei Ștefan. Mă bucur că romanul a avut un final fericit totuși, care pentru mine a însemnat o ușurare după toată furtuna și suferința eroinei și a familiei sale. Mulțumesc Natalia pentru această poveste și îți urez mult succes la scris în continuare!

54070279_1890845254376727_2596682638127267840_nIMG_7379IMG_7392IMG_7463IMG_7626

Foto de Irina Iurciuc/Kolibry

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Camelia 2 – un sfârșit neașteptat

  1. Un articol foarte frumos,fotografii admirabile,un video plăcut care redă povestea romanului,un eveniment care va reuşit cu succes…Bravo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.