Brandul tău personal ești TU – o nouă carte de dezvoltare personală

Se spune că atragi ceea ce ești și ceea ce faci. Așa este! În ultima jumătate de an citesc foarte multe articole online de dezvoltare personală, privesc filmulețe despre cărți și interviuri cu psihologi și specialiști în Teata Healing pe youtube și încerc să mă dezvolt astfel încât, să devin mai bună în fiecare zi. Astea făcând, bănuiesc eu că am atras în viața mea un eveniment, o carte, o autoare deșteaptă de la care am ce învăța. A venit în viața mea cartea ,,Brandul tău personal ești TU,,

Vlad Andreev Photograf--1888Se apropia ziua de naștere a Nicoletei Sergentu și așa cum prefer să fiu de folos, am întrebat-o direct ce cadou își dorește. După mai multe ezitări din partea ei și insistențe din partea mea, ea mi-a spus că și-ar dori această carte. Am luat legătura cu autoarea și am cumpărat-o online cu livrare la poștă. Atunci când am oferit darul Nicoletei, am avut ocazia să răsfoiesc puțin cartea, fiind foarte curioasă și intrigată de titlul care spune tot. Mi-a plăcut mult și m-am gândit că mi-o doresc în biblioteca mea. Urma să o cumpăr, însă autoarea, chiar ea, Alexandra Huștiu Bibire, mi-a luat-o pe dinainte și mi-a propus să particip la lansarea cărții de la Chișinău, în calitate de speaker cu brandul #fatacucobza și să cânt bineînțeles. Am acceptat cu mare drag, or asta pentru mine a însemnat și o onoare. Plus că mie îmi plac lansările de carte și am deja experiență de participantă ca și vorbitoare sau interpretă.

Vlad Andreev Photograf--1945Vlad Andreev Photograf--1992Vlad Andreev Photograf--2041Lansarea a fost una frumoasă. Pregătită minuțios de către Alexandra și Svetlana Matvievici (orheianca.eu) la 30 noiembrie în incinta Bibliotecii Municipale B.P.Hasdeu din Chișinău, lansarea a culminat cu vinuri spumante DOR Wines despre care Svetlana a povestit multe și de toate, fiind somelier. Eu mi-am exprimat părerea despre brand și construcția lui în timp prin prisma propriei experiențe artistice, apoi am cântat 2 cântece folclorice cu cobza. Ceal mai important lucru la această lansare, a fost ora de discuție cu autoarea cărții, Alexandra, cea care a ținut un discurs despre brand, marketing și carte, apoi a răspuns la întrebările cititoarelor prezente. Au fost 99 % femei care au un brand și vor să îl dezvolte sau care au o afacere și vor să o promoveze mai corect, precum și femei care abia încep să construiască un brand personal și altele care pur și simplu și-au dorit să afle ce este brandul personal și la ce poate folosi în viață. Cu siguranță toate femeile și bărbatul prezenți la lansare, au învățat câte ceva de la autoare. În așa modalitate frumoasă, cartea ,,Brandul tău personal ești TU,, a ajuns eficient la cititori.

Vlad Andreev Photograf--1919Vreau și despre carte să mă expun un pic. Alexandra Huștiu Bibire a realizat-o din visul ei de a face un ghid în construirea de branduri sănătoase, durabile, alături de oameni care înțeleg cât e de important să clădești, pas cu pas, un brand. Cartea explică perfect cum un brand personal înseamnă unicitate și autenticitate. De la evoluția marketing-ului și a branding-ului de carieră, la arta și știința personal branding-ului, până la reguli în construcția unui brand și proprietățile lui, cartea explică totul atât de bine structurat, clar și frumos, astfel încât, fiecare personalitate ce-și dorește un brand, ar trebui să o citească. Această carte poate sta la baza unui brand de succes, al unei companii recunoscute. La ea, la carte, te poți întoarce în timp pentru a o reciti și cu siguranță că unele lucruri vor fi percepute altfel decât în primă lectură. Iar atunci când intervine o lacună, o pană de idei sau un declin, cărțile de dezvoltare personală sunt rezolvarea problemelor, și ,,Brandul tău personal ești Tu,, este una din cărțile de căpătâi ale unui brand. Părerea mea. Ca să vă convingeți de asta, citiți cartea!

Vlad Andreev Photograf--1907Despre Alexandra Huștiu Bibire știu că are o experiență de mai bine de 14 ani munciți în marketing. După ce a trecut prin toate stadiile evolutive ale meseriei – de la Specialist de marketing local la Director de Marketing național, și a cochetat și cu vânzările – acum 3 ani a intrat în stadiul în care construiește ceea ce ea numește Visul ei, dar din perspectiva în care “un vis nu este ceva din care te trezești, ci ceva care te trezește, te face să îți dorești să faci Lumea un loc mai bun, să lași ceva în urma ta”. Visul ei se numește Brand&Build și este o agenție a cărui scop principal este să ajute la construcția brandurilor, fie ele personale sau de bussines, să aducă valoare celor din jur, să le facă viața mai ușoară, dar mai ales să împlinească Visuri.
Despre agenție găsiți detalii aici: www.BrandAndBuild.ro

Alexandra a terminat Facultatea de Științe Economice, Specilizarea Marketing, urmată de Master în Marketing și Management dar și o serie de specializări în străinătate, ultimele chiar pentru Workshop-ul de Personal Branding:
• Shaping Your Professional Brand – University of Illinois at Urbana-Champaign
• Strategic Self-Marketing and Personal Branding – The State University of New York
• Introduction to Personal Branding – University of Virginia

Pe Alexandra o găsești cu totul și pe blogul ei personal, pe www.alexandrahustiu.ro sau pe una din rețelele de socializare: Facebook: https://www.facebook.com/alexandra.hustiu ,
Instagram: https://www.instagram.com/alexandra_hustiu_bibire/, LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hustiu-bibire-alexandra/ sau
Google + : https://plus.google.com/+AlexandraHustiu.

Vlad Andreev Photograf--2009Mulțumesc fotografului Vlad Andreev pentru că a venit la lansarea de carte și a făcut aceste fotografii frumoase!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

2 comments on “Brandul tău personal ești TU – o nouă carte de dezvoltare personală

  1. Pingback: Pe drumul perfecțiunii 2018 | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.