Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Septembrie

După cum te-ai obișnuit deja, vin în atenția ta cu o zi în fiecare lună. O zi în care filmez tot ceea ce fac, pentru a-ți satisface curiozitatea despre cum arată viața de artist din culisele ei. Așadar, să-i dăm drumul zilei lunii #septembrie.

Septembrie a fost pentru mine o lună nebună. Din articolul precedent cu ziua lunii #august probabil ați înțeles că am devenit prezentatoare de televiziune la TVR Moldova pentru emisiunea Matinalii, ceea ce înseamnă că de luni până vineri, trezirea mea este la ora 5 dimineața. Lucrurile devin mai complicate în septembrie pentru că această lună este plină de nunți și alte evenimente private, precum și concerte, ceea ce înseamnă că fiecare weekend începând cu joi sau vineri și până duminică, programul meu este de a cânta în fiecare noapte în diverse locații. Nopțile muncite în weekend urmate imediat de diminețile foarte devreme, au făcut ca organismul meu să obosească mai repede, vocea să fie răgușită în continuu și eu să am imunitate scăzută pentru că, efectiv, nu reușeam să dorm pentru a-mi recupera somnul sau efectiv nu reușeam să mă odihnesc măcar o zi în care să tac pentru voce. În fine, acea perioadă încetișor, încetișor a trecut, iar eu îmi spuneam mereu ,,încă un pic, hai că pot, trebuie, capul sus, zâmbet și înainte, eu am nevoie de asta, mie îmi place ceea ce fac…,, Și uite așa, astăzi, în forță, mulțumită că ceea ce fac îmi aduce plăcere oricât de greu nu ar fi, vin la voi cu o nouă zi din viața mea de artist. Veți vedea câte ceva din culisele Matinalii, apoi voi merge la Radio Moldova la un interviu cu Cezara, iar după 2 ore de somn de amiază, voi merge la nuntă unde voi cânta până dimineața. Sper să vă placă. Vizionare plăcută!

Dacă îți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

2 comments on “Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Septembrie

  1. Pingback: Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Octombrie | Stela Botez

  2. Iubesc& preţuiesc cu mare dragoste tot ceea ce împlinesti Tu cu multă staruinţă,multă muncă,chin si obositor pe alocuri…Eşti Bravo,să fi puternică şi încrezătoare în tine însuţi în lupta pentru a reuşi cu succes tot ceea ce îţi doreşti…♡☆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.