Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Octombrie

După cum te-ai obișnuit deja, vin în atenția ta cu o zi în fiecare lună. O zi în care filmez tot ceea ce fac, pentru a-ți satisface curiozitatea despre cum arată viața de artist din culisele ei. Așadar, să-i dăm drumul zilei lunii #octombrie.

În luna octombrie toate lucrurile s-au mai așezat, regimul de muncă s-a mai conturat, haosul a încetat odată cu nunțile care s-au cântat până cam spre jumătatea lunii, așa că, sfârșitul lui octombrie a fost perfect pentru a-mi reveni din nebunia de până atunci. Știți foarte bine la care nebunie mă refer, iar dacă nu, recitiți articolul precedent cu ziua din #septembrie. După cum bine vă amintiți, încă de la bun început spuneam că proiectul O zi cu mine va dura timp de 1 an și va conține 12 videoclipuri cu 12 zile diferite din toate cele 12 luni ale anului. Așadar, proiectul care a început anul trecut în noiembrie, se va sfârși acum în octombrie. Deci, acest videoclip este ultimul și dacă în celelalte v-am arătat zile pline de activități aristice din viața de culise, în videoclipul curent am decis că vă voi arăta o zi de odihnă. Cum se relaxează un artist, ce face într-o zi liberă, cum se deconectează și cum își încarcă bateriile, vedeți în videoclipul de mai jos.
Eu vă mulțumesc din suflet pentru atenția cu care ați urmărit consecutiv aceste filmulețe de slabă calitate, dar cu un conținut adevărat și important din viața mea. Cine știe, poate îmi mai vin idei de alte proiecte interesante pentru voi, asta numai dacă voi o să îmi cereți. Mulțumesc pentru că sunteți alături de mine și vă îndemn să mă urmăriți cu drag în continuare! Vizionare plăcută!

 

Dacă îți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Octombrie

  1. ☆♡ Cu dragoste asteptam noi proiecte,ideile sunt ştiu eu îs puse la dospit,iar când vor ieşi de la cuptor le vom savura plăcut cu atenţie,iubire& multă dragoste pentru lucrul frumos ce Tu îl împlineşti de fie ce dată….Succes,Creativitate&Inspiraţie din tot ceea ce te înconjoară!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.