Stela Botez și Anastasia Lazarencu au cântat de Hram la Berăria Chișinău

La 14 octombrie curent, în Berăria Chișinău, am susținut un concert dedicat Hramului orașului Chișinău, alături de compozitoarea și pianista Anastasia Lazarencu. Cei de la Berăria Chișinău și-au dorit să dăruiască vizitatorilor săi, un strop de folclor autentic interpretat de Fata cu cobza și muzică romantică cântată cu pian. 

M_V_2502Eu cu Anastasia ne-am îmbrăcat în straie de sărbătoare, și mai exact, am abordat stilul popular de vestimentație, purtând pantaloni cu ie și brâu la mijloc. Am încercat să facem un program muzical divers în care să cântăm atât muzică la pian, piesele mele de dragoste din cadrul proiectului Goală de tine interpretate voce – pian, dar și folclor în varianta sa autentică marca Fata cu cobza, precum și combinat cu pian.

M_V_2482Senzație a făcut imnul orașului, piesa ,,Orașul meu,, scrisă de Eugen Doga pe versurile lui Gheorghe Vodă. Am cântat acest minunat cântec cu acompaniament de pian și cobză, ceea ce pare neobișnuit, dar noi am îndrăznit. Mai mult decât atât, am avut și o invitație la TVR Moldova cu acest cântec reprezentativ Chișinăului și sperăm că o să vă placă și vouă dacă o să-l ascultați pe canalul meu de youtube. La mulți ani Chișinău!

 

M_V_2472M_V_2489M_V_2417

Foto: Victor Marin

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Stela Botez și Anastasia Lazarencu au cântat de Hram la Berăria Chișinău

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.