Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. August

A venit și rândul zilei din luna lui august chiar dacă acum e sfârșit de octombrie și eu abia acum am apucat să montez materialul. Sper că nu te vei supăra de întârzierea mea, dragă cititor și cititoare. Deci acest video este cu o zi din viața mea în care eu îți arăt și îți povestesc tot ceea ce fac de dimineața până seara. Reamintesc, acest proiect este inițiat datorită multitudinii de întrebări: da ce face o cântăreață toată ziua, cu ce se ocupă în afara cântatului? 

Luna #august pentru mine a fost o lună nebună, fără pic de zi liberă, fără odihnă, cu multe nopți nedormite, cu voce răgușită și multă cafea. Bine că nu am trecut la băuturi mai energizante cum ar fi redbull 🙂 Nici măcar o dată nu am reușit să ajung la bazin vara asta… În august m-am angajat la TVR Moldova pentru emisiunea Matinalii și ultimile 2 săptămâni dormeam câte 2 ore , iar uneori, ajungeam acasă dimineața de la nuntă, făceam un duș, îmi schimbam vestimentația și plecam la televiziune. A fost foarte greu și pe de-asupra ca o provocare, or eu nu am studii de jurnalism și abia acum am învățat cum se face cu adevărat o emisiune în direct. Dar lăsând greutățile la o parte pentru că ele deja au trecut și eu am reușit să-mi schimb modul de viață datărită noului regim de somn, hai să îți arăt o zi cu mine din luna august. Dimineața mea va începe cu emisiunea Matinalii în care eu sunt invitată specială la bucătărie alături de Elena Popa, apoi voi merge la cursurile auto la școala Artur Cecan, voi scrie articole noi pe blog și seara voi avea un interviu cu Cristian Catan pentru vlogul său Catan Show. Așadar, îți urez vizionare plăcută și dacă vrei să-mi adresezi o întrebare, scrie-o în comentarii acolo pe youtube.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. August

  1. O lună plină de provocări realizate cu succes si multă muncă…Bravo admirabil & frumos!..Iubesc mult acest proiect care curând va împlini un anişor si per ca va continua la fel de îndrăsneţ…cu dragoste privesc întodeauna.☆♡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.