Fata cu cobza și Lidia Isac au cântat folclor românesc în Găgăuzia, Republica Moldova

Fata cu cobza și Lidia Isac alături de Dorel Burlacu Band au cântat folclor românesc în două localități unde majoritatea populației este de etnie găgăuză. Publicul cânta odată cu artiștii de pe scenă.

Colajul frumos din piesele folclorice Săraca inima mea și Constantine, Constantine au fost un deliciu pentru publicul numeros venit la concertele organizate de Serghei Orlov și Corneliu Durnescu, în Găgăuzia. Iată cum a fost în video de mai jos.

Constantine, Constantine este un hit folcloric ce nu lipsește de la nici o sărbătoare, de la nici o petrecere privată, de la nici o nuntă sau concert și nici din repertoriul nici unui interpret. Nu contează zona folclorică, peste tot se cântă: Constantine, Constantine… Există chiar și mai multe variante de interpretare a acestui cântec arhicunoscut.

lidia si stela 2Împreună cu Lidia Isac și Dorel Burlacu Band, am încercat să combinăm ușor stilurile muzicale și am creat o nouă interpretare a folclorului. Prima oară am cântat împreună la Sala cu Orgă în cadrul concertului solo al Lidiei Isac, Acoustic Dreams, și s-a bucurat de un succes enorm la public. De aceea, am decis să ducem folclorul pe ritmurile funk și în alte orașe din Republica Moldova. Peste tot publicul a fost minunat, au cântat cu nou și ne-au scăldat în ovații. Mulțumim!

lidia si stela3

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

 

One comment on “Fata cu cobza și Lidia Isac au cântat folclor românesc în Găgăuzia, Republica Moldova

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.