Fata cu cobza în calitate de cadou pentru Consulul Bulgariei în Ukraina

Fata cu cobza a cântat pe insula bulgară din Ukraina, Khortytsia, în calitate de cadou din partea Acvila Group, pentru Consulul Bulgariei în Ukraina.

Serghei Zhelev a fost denumit în funcția de Consul al Bulgariei în Ukraina pe regiunile Zaporozhiye, Donetsk și Luhansk. Consulatul este amplasat pe insula Khortytsia din inima Ukrainei, acolo unde a avut loc ceremonia de instituire oficială. Din partea Republicii Moldova, la eveniment a fost prezent domnul Nicolas Nicula, fondator Acvila Group, care a venit să-l felicite pe noul Consul, iar pe lângă cele 2 covoare extraordinare dăruite la ceremonie, domnul Nicula a ținut neapărat să ofere un strop de folclor românesc reprezentativ, în calitate de cadou. Astfel, Fata cu cobza, a cântat pentru reprezentanții oficiali ai bulgarilor din Ukraina.

E tât de frumos acolo, pe insula din mijlocul râului Nipru! Pe acele locuri nu am mai fost niciodată! M-a impresionat foarte mult natura pitorească a Ukrainei și nu am zărit nici un petic de pământ neprelucrat. Pe traseu am văzut doar ogoare arate, vii, livezi, fâșii de păduri de pini și stejari, lanuri de vrâu și alte culturi plantate frumos, câmpuri cu irigații, iar în orașele pe care le traversam, am văzut multe magazine și piețe cu tractoare, combine și alte mașini pentru agricultură. Dacă la noi în Chișinău poți vedea piețe auto și saloane de mașini, acolo-s tractoare performante 🙂 Drumurile lor, însă sunt foarte rele, așa că, atenție la gropi și roata de rezervă.

selfpdavozedf

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Fata cu cobza în calitate de cadou pentru Consulul Bulgariei în Ukraina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.