Fata cu cobza a luat 4 DA la Românii Au Talent 2018. Etapa 1

Recent a fost difuzată evoluția mea de la Show-ul Românii Au Talent de la Pro TV, iar impactul a fost unul total neașteptat pentru mine. Am participat cu proiectul Fata cu cobza din dorința de a promova folclorul autentic în rândul tinerilor. Am luat 4 DA și merg în următoarea etapă.

Eram sceptică la început și mă temeam de acel moment în care aș fi cântat și Fata cu cobza nu ar fi percepută și plăcută de către publicul modern, or publicul show-ului respectiv este unul foarte larg și are mai puțin tangență cu folclorul. Mă întrebam: ,,Oare va lua foc? Oare va înțelege lumea mesajul meu?,, Am împletit cum știu eu mai bine 3 cântece de dragoste cu replici între piese, astfel încât am cantat povestea dragostei.

30697594_2018731468160752_290057403699822592_oJuriul s-a arătat plăcut impresionat de eleganța ținutei mele și a vocii. „Mă surprinde frumusețea ta, așezată pe un talent neașteptat”, mi-a spus jurata Mihaela Rădulescu. Am primit foarte multe mesaje de felicitare, comentarii și like-uri, iar pagina mea de facebook, precum și pagina de profil și de grup au avut cea mai bună audiență, ca să spun așa, de până acum. Și presa online a fost foarte receptivă așa încât zugo.md a publicat un frumos articol despre mine în care scrie că ,,Interpreta din Moldova, Stela Botez, cunoscută și ca Fata cu cobza, a evoluat la ediția de vineri a concursului Românii au Talent. După cum era de așteptat, Stela și-a etalat vocea fină, iar jurații și publicul s-au delectat cu o interpretare ca de privighetoare.,,
ea.md a scris frumos că ,,A dus zâmbete pe fețele juraților și a umplut cu admirație ochii spectatorilor. Stela Botez a demonstrat în cadrul competiției „Românii au talent” că o cobză și multă dibăcie pot face minuni. A compilat trei piese cu ritmuri și tematică diferită, interpretate la cobză.,,

Sunt copleșită și ușor mirată de reacțiile oamenilor, nu m-am așteptat la un astfel de impact și voi depune efort și dragoste în ceea ce am de făcut în continuare, pentru că înțeleg din ce în ce mai mult, că Fata cu cobza este un proiect interesant. Vă mulțumesc tuturor!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.