Constantine și Missy Elliott într-un mix RUPT

În cadrul concertului de Crăciun Pop Simfonic 4, a răsunat combinația ruptă de piese ,,Get ur freak on,, de Missy Elliott și ,,Constantine, Constantine,, sub interpretarea lui Andrei Glavan, Stela Botez și Alex Calancea Band.

Țin minte că ceva ani în urmă mi-a trecut prin cap un gând care zicea așa: ,,ce tare ar fi să cânt cu Alex Calancea Band ceva stilizat astfel încât să fie loc de câteva acorduri la cobză. Ar fi tare îndrăzneață combinația,, și imediat m-am scuturat zicându-mi că e prea mare acest vis, nu, ei sunt cu rock-ul, eu sunt folclorică….ce treabă are una cu alta? Au trecut anii și între timp, trupa a colaborat pe muzică populară cu Orchestra Fraților Advahov și mai mulți interpreți de la noi, făcând cu ei niște piese ce păstrează gustos izul tradițional pe ritmurile chitărilor și a tobelor nebune.

075B4083Odată cu confirmarea pentru a participa la concertul Pop Simfonic 4 alături de Moldovan National Youth Orchestra dirijată de Andriano Marian, a venit și propunerea să cânt cu Alex Calancea și Rupt. Nu-mi venea să cred! Pe bune? Uite cum se întâmplă toate în viață atunci când nici nu te așteptți, tocmai atunci când e momentul cel mai potrivit, tocmai atunci când meriți asta. Am luat-o ca pe un cadou de Anul Nou pentru că a fost o colaborare care mi-a oferit atâta adrenalină, încât eram coplesită de emoții atât la repetiții, cât și pe scenă alături de acești minunați artiști. A fost tare de tot! Fata cu cobza a RUPT alături de Andrei Glavan și Alex Calancea Band. Și ținuta mea este ruptă, port rochie etno-rock de la Rodica Nicov.

075B4068075B4093075B4096075B4075

075B4111

075B4126

Foto: Ion Pleș Alexandru
Video: Maxim Matveev

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.