Am cântat la Bistrița Năsăud la Zestrea Nordului, alături de UAIFMR

În perioada 22 – 24 iunie 2018, la Bistrița Năsăud, Uniunea Artiștilor Interpreți de Folclor Muzical din România împreună cu Consiliul Județean Bistrița Năsăud și Centrul Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud, au realizat prima ediție a Festivalului Național de Folclor Zestrea Nordului. 

selfpMă bucur mereu de evenimentele culturale organizate de UAIFMR și iubesc această familie de artiști populari. La Bistrița Năsăud am mers în calitatea mea de artist, dar și de blogger/vlogger pentru Fii Popular, unde am publicat un articol amplu și am realizat un reportaj video.

selfp

Am cântat cântecul Drag mi-a fost întotdeauna și Măi Ionel, când îi pleca din proiectul meu Fata cu cobza. Toți artiștii de pe scenă au fost acompaniați de orchestra Dor Românesc condusă de dirijor Ștefan Cigu, iar spectacolele au fost regizate de doamna Matilda Pascal – Cojocărița.

selfpPentru mine festivalurile și întâlnirile astea folclorice cu colegii de breaslă sunt ca o vacanță, la un respiro, ca o carte nouă citită dintr-o răsuflare, ca o brățară etno prinsă la mână pentru a-mi arăta mândria față de tradițiile neamului meu, îmi sunt dragi. Iar zonele de munte a României sunt extraordinar de frumoase și aerul de acolo îmi oferă sănătate pentru un an întreg!

 

IMG-20180625-WA0184IMG-20180625-WA0233IMG-20180625-WA0236IMG-20180625-WA0229

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.