Lion King – noua provocare alături de Moldovan National Youth Orchestra

La 1 iunie curent, de Ziua Internațională a copiilor, am participat în cadrul concertul Muzica Desenelor Animate, concert susținut de Moldovan National Youth Orchestra și organizat de GNB Agency, MNYO, Mticketmd, Tekwil Academy Kids, Salamer și Fest.md . Printre soliști am fost și eu, cea care am prestat pe scenă altfel decât de obicei.

Am avut onoarea și responsabilitatea să cânt piesa Circle of Life din desenele animat The Lion King, alături de Moldova National Youth Orchestra și corul Moldova. Aici simt recunoștință dirijorului Andriano Marian care a avut crezut în mine și mi-a încredințat acest cântec deosebit de frumos. Pentru mine a fost o experiență provocatoare din cauza englezei și complexității piesei, iar asta nu mă face decât să cresc profesional. Or, consider că un artist se dezvoltă atunci când experimentează și altceva decât face de obicei, când iese din rutină și zona de confort.

lion king3Eveminetul în sine a fost unul extraordinar de frumos. Au venit foarte mulți copii cu părinții lor și m-am simțit și eu copil datorită energiei frumoase care venea spre scenă. Acolo oamenii au avut ocazia nu doar să asculte un concert bun, dar și să se joace cu roboțeii, să picteze sau să deseneze, să mănânce frunte și dulciuri, înghețată…a fost o nebunie frumoasă copilărească. Felicitări organizatorilor pentru că au reușit să distreze cam 4000 de vizitatori ai Teatrului Verde, asta așa, după aprobările mele cu ochiul liber.

lion king2Cred că organizatorii au avut o idee genială să facă un concert cu muzica desenelor animate la Chișinău, or asta nu s-a mai întâmplat niciodată la noi! Mulțumesc pentru colaborare și încredere! M-am simțit copil și mi-am adus aminte inclusiv, de desenele animat al copilăriei mele – Ciocănitoarea Woody 🙂 Merci Dima Iacovlev pentru surprinderea video și pentru fotografiile frumoase. Să păstrăm copilul din noi!
lion king1

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.