Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună.Mai

După cum te-ai obișnuit deja, vin în atenția ta cu o zi în fiecare lună. O zi în care filmez tot ceea ce fac, pentru a-ți satisface curiozitatea despre cum arată viața de artist din culisele ei.

Este greu sau ușor să fii artist, chiar și în moldova, unde piața e mică, oamenii sunt talentați în mare parte, iar industria se bazează pe nunți și alte petreceri corporative? Eu aș spune că este foarte interesant și vesel, dar nu este ușor chiar dacă pare dintr-o parte. De data aceasta însă, am schimbat timpul și am filmat pentru tine nu de dimineață până seara, ci de la miezul nopții până la miezul nopții al următoarei zile. Vreau să vezi ce înseamnă 3 nopți la rând nedormite pentru a aduce bucurie oamenilor. Am ales să îți arăt a doua jumătate a nunții care s-a petrecut la Bălți, unde eu cu Taraf de Lux am lucrat, și prima jumătate a nunții la care am fost în calitate de oaspete pentru Dumitru și Daniela Jomir, fondatorii ZUGO cu care colaborez frumos. Vizionare plăcută.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună.Mai

  1. Foarte plăcut şi acel peisaj de natura din filmuleţ etraordinar de frumos…Bravo că împărtăşeşti momentele atât de plăcute si frumoase din viaţa ta de artist care nu e tât de uşoară în a face lucrurile bine cu multă muncă şi pasiune.Mulţumesc că ne aduci zâmbet,bucurie,emotii si bună dispoziţie prin lucruri realizate frumos de fiecare dată.♡☆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.