Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Aprilie

După cum te-ai obișnuit deja, vin în atenția ta cu o zi în fiecare lună. O zi în care filmez tot ceea ce fac de dimineața până seara, pentru a-ți satisface curiozitatea despre cum arată viața de artist din culisele ei și cât de greu sau ușor este să fii artist, chiar și în moldova, unde piața e mică, oamenii sunt talentați în mare parte, iar industria se bazează pe nunți și alte petreceri corporative. De-ai ști câte concerte cântă gratis artiștii noștri! Dar acum nu voi scrie despre asta.

#aprilie este luna pascală, când toată lumea se pregătește de perioada sfintelor sărbători de Paști. Eu am muncit intens pentru ca oamenii să poată savura cu plăcere Paștile cu muzică corespunzătoare. Așadar, am lansat albumul muzical de colinde pascale marca Fata cu cobza – Pascal. Am avut o perioadă foarte aglomerată în săptămâna de înaintea Paștilor. În fiecare zi mergeam la câte 2-3 interviuri radio și tv, toată lumea voia să vadă albumul meu și să o asculte sau să o vadă pe Fata cu cobza cântând colinde pascale. A fost greu mai ales pentru că am răcit rău de tot și nu am avut cum să stau acasă să mă lecuiesc, așa că m-am forțat să merg peste tot unde deja eram programată. Ziua pe care am filmat-o este abia începutul campaniei de promovare a albumului Pascal. Tot în ziua aceasta răceala m-a prins și mi-a dat drumul tocmai la Paști. Te invit să vezi cum a fost la filmările la Canal 2 pentru emisiunea O nouă zi cu Victor Nofit și Ionela Morgun, cum au decurs cele două interviuri la Radio Moldova cu El Radu și Diana Istrati, cât de liniștit a fost la Radio Chișinău cu Maria Mocanu. Îți arăt și sportiva din mine, recum și cina mea sănătoasă. Sper să îți placă!

 

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

2 comments on “Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Aprilie

  1. E foarte frumos,foarte plăcut,mai ales e minunat sa împartasesti o zi din viaţa ta superbă alaturi de noi cei care te ascultam,privim la tine,te îndrăgim si admiram foarte mult.E un proiect superb si sper sa nu renunţi la el,pentru ca o persoana când nu e bine dispusa într-o anumită zi,face ce face si ascultă,priveste la Stela Botez(“fata cu cobza”)pentru a se încarca cu energie pozitivă,cu bună dispoziţie si mult zâmbet.Bravo!

  2. E foarte frumos,foarte plăcut,mai ales e minunat sa împartasesti o zi din viaţa ta superbă alaturi de noi cei care te ascultam,privim la tine,te îndrăgim si admiram foarte mult.E un proiect superb si sper sa nu renunţi la el,pentru ca o persoana când nu e bine dispusa într-o anumită zi,face ce face si ascultă,priveste la Stela Botez(“fata cu cobza”)pentru a se încarca cu energie pozitivă,cu bună dispoziţie si mult zâmbet.Bravo!♡☆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.