Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună.Martie

După cum deja te-am obișnuit 4 luni consecutiv cu filmulețe în care îți arăt o zi din viața mea de dimineață și până seara, a venit momentul pentru ziua de #martie. Am ales să filmez ziua de 8 martie pentru că e sărbătoarea sexului frumos, e ziua internațională a femeii. Dacă crezi că artiștii sărbătoresc, la fel ca toți oamenii normali, te înșeli 🙂 Iată cum a decurs o zi cu mine!

Dimineața s-a arătat soarele și a fost o zi superbă de primăvară! Toată lumea fericită, cu mărțișoare prinse la piept, bărbații cu flori în mâini mi se păreau atât de sexy! Am primit multe meaje de felicitare de la foarte mulți oameni, bărbați și femei, nu de alta, dar noi, femeile ne facem cadouri unele altora. Nu am putut filma cum răspundeam la mesajele scrise și cum vorbeam la telefon cu bărbații care m-au sunat să mă felicite, pentru că eu cu telefonul filmez 🙂 Am decis să fac câte un cadou fetelor cu care îmi voi petrece ziua de 8 martie și am rugat-o pe Cristina Doba să confecționeze hand made 5 buchețele de flori tip echibană pentru mama și bunica de la Cahul și pentru cele 3 prietene ale mele, Tatiana, Rodica și Silvia. Ador reacțiile oamenilor la surprize și mă încarc de energia lor pozitivă! Eu împreună cu colegul meu Dorin Pănuță, alături de Ion Velciug, alias ONE DJ am reprezentat Taraf de Lux la expoziția pentru nunți Celebration 2018. Seara mea a însemnat munca la concertul dedicat femeilor la Nisporeni, organizat de Primăria orașului. Ajunsă seara târziu acasă, nu-mi rămâne decât să mă bucur pentru reușitele zilei care s-a scurs din calendar și din viața mea. Cam așa a fost ziua de #martie și sper că ți-a plăcut dacă ai vizionat videoclipul de mai jos!

 

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună.Martie

  1. O zi superbă plină de frumos de clipe si momente admirabile,mi-a plăcut foarte mult….Bravo! De frumos să fii înconjurată mereu si realizari împlinite cu succes întodeauna☆♡.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.