Epilarea definitivă cu Laserul Dioda este unul din secretele mele de sănătate și frumusețe.

Femeia este gingășie și frumusețe, lumină și acuratețe, iar acestea se pot obține prin muncă asupra dezvoltării personalității și aspectului exterior. Sănătatea unei femei este importantă nu doar pentru ea, ci și pentru bărbatul și copiii ei. Astăzi voi scrie despre sănătatea feminină care se vede la exterior, despre aspetul fizic pe care fiecare femeie trebuie să și-l îngrijească. Vreau să îți împărtășesc unul din secretele mele de frumusețe – epilarea definitivă cu Laserul Dioda.

1 diodaPentru mine epilarea este foarte importantă pentru că eu nu suport firele de păr în plus. Sunt bărbătoasă de firea mea și am mult testosteron, de aceea, la capitolul pilozitate, stau destul de bine. Cu toate acestea, am avut grijă mereu să arunc de pe mine tot ceea ce nu îmi place. Mulți ani în urmă foloseam metoda tradițională de a mă rade cu lama, așa mi-am dezvoltat creșterea părului care s-a tot îndesit și înnegrit. Apoi, 5 ani în urmă am început procedurile de epilare cu ceară care pentru mine erau un coșmar de fiecare dată. Toate procedurile mele erau dureroase, firul de păr creștea la loc destul de repede, cap peste 2 săptămâni, iar cel mai rău era că el creștea sub piele și din câte știu asta nu e bine pentru că poate crea infecții. Eu mai am și pielea sensibilă, de culoare roz și cu porii ușor deschiși, deci, aveam iritație timp de 3 zile. De poveste, și toate astea pentru a fi frumoasă doar 15-20 de zile pe lună.

Până într-o zi! Când prietenele mele mi-au povestit despre epilarea cu laser și m-au convins măcar să încerc. ,,Dacă după 5 ani de epilare cu ceară, eu încă lupt cu aceeași problemă, atunci trebuie de schimbat ceva,, mi-am zis eu și am sunat-o pe Diana Tomescu care este specialist profesionist de epilare definitivă cu Laserul Dioda. Atât Diana, cât și colega sa, Tatiana Panea, m-au deservit cu multă eleganță și energie frumoasă, iar procedurile au fost o plăcere.  Hai să-ți povestesc un pic despre această metodă care face să dispară părul nedorit.3 diodaLaserul Dioda este cea mai revoluţionară tehnologie în domeniul epilării definitive și poate fi efectuată pe toate tipurile de piele și în toate anotimpurile, chiar și vara. Este o procedură sigură, nedureroasă şi rapidă, care îndepărtează rădăcina firelor de păr aflate în faza activă de creştere. Procedura durează în dependență de zona unde se lucrează. Nu doare absolut deloc, fiindcă fascicolul de lumină este absorbit doar de melanina din foliculul de păr, astfel distrugîndu-se rădăcina, după cum spune Diana și Tatiana. Ulterior, părul care crește în continuare este deja mult mai subțire, mai rar și după multiple raderi cu lama, el deja nu se mai îngroașă pentru că rădăcina i-a fost arsă cu laserul. Aplicatorul este prevăzut cu un sistem de răcire necesar pentru a reduce temperatura generată de fascicolul laser de la nivelul pielii. Acest sistem unic menține o temperatură constantă de 6 grade Celsius în vârful aplicatorului, indiferent de durata tratamentului. Senzația la nivelul pielii este deosebit de plăcută, iar undele laserului se pot simți ca o ușoară acupunctură. Sunt nevesare mai multe proceduri pentru a fi destrusă etapă cu etapă, toată suprafața cu fire nedorite.

Înainte de procedură se recomandă să fie utilizată lama de ras pe zona ce urmează să fie epilată cu laser pentru că de obicei se elimină firul de păr, nu și bulbul. În cazul meu, eu a trebuit să evit epilarea cu ceara cu 15 zile înainte de prima procedură, după care m-am ras de 2 ori. Nu se utilizează deodorant pe zona ce urmează a fi tratată, iar cu o săptămână înainte și una după sesiunea cu laser, se evită expunerea la soare sau la solar.

2 diodaScriam mai sus că epilarea definitivă cu laser Dioda este potrivită pentru toate tipurile de piele spre deosebire de alte lasere care sunt mai pretențioase. Cu toate acestea, există unele restricții precum pielea bronzată ca urmare a expunerii la soare sau a folosirii solarului în ultimele 30 de zile. Asta din cauza riscurilor crescute de hiper-pigmentare. Deasemenea, dacă pielea în zona respectivă nu este în stare bună de sănătate, este iritată sau rănită chiar, atunci nu se recomandă procedura de epilare cu laser, mai așteaptă. Nu se mai recomandă persoanelor care suferă de cancer la piele sau de oricare alt tip de cancer şi care se află sub tratament cu medicamente împotriva cancerului. Pentru femeile însărcinate se recomandă începerea procedurilor după 6 luni de la naştere pentru că dezechilibrele hormonale pot reduce eficienţa tratamentului. Și dacă ai fost anterior operată și ai sub piele broşe sau plăcuţe metalice implantate chirurgical în ţesuturi, atunci e bine să te abții și să faci altfel de epilare.

Din câte am aflat, și bărbații recurg tot mai des la procedura de epilare definitivă cu Laserul Dioda pe anumite zone ale feței, ceafă, spate și alte părți unde au fire de păr mai puțin estetice.

Sper că ți-a fost de folos acest articol. Eu astfel am scăpat definitiv de păr, am scăpat de firele crescute sub piele și de durerile lunare. Mulțumesc pentru proceduri eficiente cu Laser Dioda. Dacă te-am inspirat să începi să scapi pentru totdeauna de părul de nedorit, te poți programa sunând la nr de telefon: +373 69789660 sau pe facebook.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

By Stela Botez Posted in Blog

2 comments on “Epilarea definitivă cu Laserul Dioda este unul din secretele mele de sănătate și frumusețe.

  1. Buna cat costa interpetarea parului de finitiv am prea mult par peste tot parca sunt barbat si creat mai tare si e negra eu sunt creola .mam saturation de par am in tote spunele posibil seriosnu mai resist ma simnt asa de ura si dispretuita de iubit am 29 de ani am un 145m siam 86 kg stiu ca sunt grasa si pote de aia am par dar nu reusesc sa slabesc casa scap si de par asa ca singua mea salvare e la DV.va rog sa imi spuneti daca se pote de finitiv ca cat costa cu tot ce trebuie.va multumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.