O nouă provocare – am cântat cu orchestra simfonică.foto.video

Admir foarte mult Moldovan National Youth Orchestra încă din clipa când Andriano Marian a adunat tinerii muzicieni pentru prima oară. Ascultând colaborările cu interpreți vocali, mi-a venit dorința de a cânta măcar o dată în viață cu orchestra simfonică de tineret. Visul a devenit realitate.

075B3879Pentru concertul Pop Simfonic 4 am purtat discuții cu dirijorul Andriano Marian pentru ca să cântăm împreună colindul ,,Colindăm,, și cântecul ,,Cine iubește și lasă,, din repertoriul Mariei Tănase. Am fost onorată să cânt cu acești minunați muzicieni care lucrează la nivel profesionist atât la repetiții, cât și la concertul propriu-zis. Am trăit emoții de nedescris, emoții pe care le țin minte încă și acum, când scriu acest articol, chiar dacă a trecut ceva timp de atunci. Iar pentru ca să corespundă prezența mea pe scenă cu stilistica pieselor, am ales să îmbrac o rochie frumoasă albă și lungă de la Mândria. Mulțumesc pentru această ținută Tatianei Mârza și Anastasiei Lazarencu, compozitoarea care a scris aranjamentele orchestrale ale pieselor, pentru susținere. Te îndemn mai jos să vezi cele două cântece cântate alături de orchestra simfonică și fotografii de la concert.

075B3865075B3887075B3901075B3909075B3923075B4146075B3926075B4140

Video: Maxim Matveev
Foto: Ion Pleș Alexandru

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

2 comments on “O nouă provocare – am cântat cu orchestra simfonică.foto.video

  1. Admirabil de frumos,ţinuta ta superba,iar tu straluceşti prin frumusete si talent alaturi de aceasta orchestra minunata cu care sper sa mai ai colaborari…Încă o împlinire frumoasa realizata cu succes.Bravo!♡☆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.