Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Ianuarie

Am început o serie de filmulețe video în care filmez tot cea ce fac pe parcursul unei zile. În fiecare lună va apărea câte un video interesant cu activitățile mele. Acum îți prezint o zi cu mine din luna #ianuarie.

Anul acesta pentru mine ianuarie a fost o lună în care, din fericire, am avut mai multe zile cu timp liber pe care l-am folosit pentru a-mi da restanțele la capitolul articole, postări, video-uri, sesiuni foto etc. Dar totuși au fost și câteva zile pline cu activități de dimineață până seara. Am ales o astfel de zi și am filmat-o ca să vezi și tu cât de interesant este să fii artist 🙂 Mi-am început ziua cu zâmbet, am savurat cafeaua lăsându-mă mângâiată de razele soarelui, apoi am pornit la treabă. 25 ianuarie a fost ziua limită când a trebuit să dau rapoartele fiscale și achitările necesare pentru firma mea, deci, am colindat banca care mă deservește și FISC-ul. Pregătind o piesă nouă, am lucrat puțin la studioul domnului Grigore Țapeș, apoi am fugit la Moldova 1 pentru filmările emisiunii O demivorbă cu Ilona Spătaru. Seara am învățat tehnici de marketing online la un training dus de Călin Biriș (așa-i de carismatic), iar cina am luat-o cu niște prieteni dragi sufletului. Totul a fost cam așa:

 

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Ianuarie

  1. Este placut si incurajator sa vezi tineri cu initiativa, intreprinzatori, creativi si plini de viata si multumire in ceea ce urmaresc, chiar daca sunt atatea impasuri si sacrificii de facut, intr-o lume (si mai ales intr-o tara) care pe cei mai multi ii dezarmeaza si ii conving ca nu sunt capabili si nu merita mai mult.
    Mult succes si cat mai multe oportunitati din care sa-ti croiesti drumul! Iti ascult cu placere piesele care ma intorc cu gandul si cu inima catre casa si locurile lasate pentru o vreme. Frumoasa iarna in Moldova

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.