Compania Mary Kay a făcut totalizările anului 2017 la Ștefan Vodă, iar eu am cântat și cadou am meritat!

Folosesc cosmetica Mary Kay din 2013. Pe lângă alte proceduri de echilibrare hormonală, curățare interioară a organismului și respectarea restricțiilor alimentare, produsele cosmetice de îngrijire a pielii, m-au ajutat să scap de acneea cu care am luptat foarte mulți ani.

Așa a vrut soarta ca să ajung să folosesc cosmetică de la Mary Kay. Mereu am avut parte de mult respect, admirație (că doar e o mândrie să ai printre clienți, artiști), prietenie din partea femeilor de la Mary Kay și mereu persistă acolo la ele o energie foarte pozitivă! Acești factori, precum și ora de frumusețe de la Victoria Hamcho cu produsele cosmetice atât de plăcute, m-au făcut să accept contractul de consultant. Nu am avut intenția să comercializez cosmetică, nu prea mă pricep la asta și știu bine că nu vreau să o fac. Am o mare experiență în vânzări de cosmetică la companiile Avon și Oriflame, am învățat ce înseamnă această industrie și mi-am dat seama că îmi ocupă prea mult timp. Eu aleg viața de artist totuși. Dar cu mare plăcere consum produsele cosmetice pentru că eu vreau să fiu frumoasă! Așadar, eu, consum produsele Mary Kay ca și consultant, dar nu fac vânzări. Mama este unica care îmi dă comenzi, iar eu îi livrez cosmetica fără să îi iau bani, mi se pare normal 🙂 În video de pe vlog o să vedeți cum a decurs un eveniment Mary Kay la Ștefan Vodă, acolo unde femeile s-au adunat să facă totalizările anului 2017 în domeniul frumuseții, au primit cadouri și s-au distrat cu muzică și dansuri. Iar eu am fost remunerată cu un set cadou de produse de îngrijire a corpului. Vedeți cum a fost!

Advertisements

One comment on “Compania Mary Kay a făcut totalizările anului 2017 la Ștefan Vodă, iar eu am cântat și cadou am meritat!

  1. Foarte placut!meriti din plin aceste daruri,meriti din suflet zâmbete de la toti cei ce te înconjoara,meriti din plin sa fii înconjurata de frumos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s