Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Decembrie.

Am început o serie de filmulețe video în care filmez tot cea ce fac pe parcursul unei zile. În fiecare lună va apărea câte un video interesant cu activitățile mele. Acum vă prezint o zi cu mine din luna #decembrie.

Fac asta pentru că mulți dintre voi sunteți curioși despre viața mea personală și vă place să știți totul. Pe altă parte și mie îmi este interesant să mă filmez, să comentez ceea ce fac, apoi să montez și să public aceste filmulețe. Sunt abia la al doilea de acest tip și sper că o să vă placă și o să fiți curioși să vedeți și celelalte video cu zilele mele ale lunilor viitoare. Așadar, în vlogul de mai jos îți arăt secvențe de la filmările emisiunii ,,O nouă zi,, la Canal 2, repetițiile cu Orchestra Lăutarii pentru concertul Potcoava de Aur marca Noroc Media, modestul prânz pe care îl iau împreună cu colegii mei Mihaela Tabură și Dumitru Bîrsanu, apoi voi spune despre Gala Concursului de Poezie Valeriu Cupcea de la Casa Republicană a Actorului unde vă arăt cabina actorului Andrei Sochirca, secvențe de la repetițiile pentru spectacolul Povestea Omului la Teatrul Național Eugene Ionesco, și la final voi arăta imagini de la Gala Premiilor Revistei Fashion VIP la care m-am învrednicit și eu de premiul pentru eleganță. Vizionare plăcută!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

2 comments on “Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Decembrie.

  1. Foarte interesant,atât de placut,pe atât de frumos!♡bravo…multumesc ca împartăşeşti lucrurile frumoase si interesante împreuna cu noi şi ne oferi o zi din viata ta minunată luna de luna…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.