Fără pic de machiaj în calitate de model pentru fotograful Denis Chicu.FOTO

Dacă înainte se respecta o regulă prin care artistul trebuia să fie mereu perfect, să fie exemplu pentru societate prin obligațiunea de a arăta impecabil întotdeauna, să aibă grijă cum se comportă și ce vorbește, la general, pentru că este în vizor, acum însă, artistul este mai popular dacă se manifestă cât mai aproape de publicul larg. Astăzi artistul nu mai este acea stea de undeva de sus la care nu ajunge toată lumea. Artistul este printre oameni, este simplu și chiar arată culisele vieții sale, astfel încât atrage tot mai mulți admiratori nu doar pentru activitatea sa artistică, ci și pentru afișarea vieții personale pe rețelele de socializare care astăzi, spre deosebire de timpurile de acum 10 ani, sunt platforme de promovare și popularizare. 

IMG_0307.jpgZiceam mai sus că artistul trebuia să arate impecabil mereu și să promoveze doar imaginea sa de artist, așa trebuia să fie în memoria publicului. Astăzi, însă tot mai multe vedete internaționale își arată persoanalitatea scoțindu-și masca și costumul de star cu care apare pe scenă și în fața camerelor de filmat. Același fenomen se întâmplă și la capitolul machiaj. Astăzi este în trend sau cel puțin nu mai este un complex să apari în public fără machiaj. Tot mai multe vedete promovează naturalețea în campanii despre no make-up și pe conturile lor sociale.

Personal, ca orice femeie, am și eu complexele mele. Încă din adolescență nu mă simțeam bine în pielea mea pentru că eram prea slabă, apoi am suferit de acnee și nu puteam ieși din casă fără să pun pe fața mea un strat de fond de ten. Odată cu trecerea timpului, s-au schimbat foarte multe în viața mea și corpul la fel a suferit schimbări, spre bine însă. Astăzi nu mă mai complexez de parametrii mei, iar vara îmi permit să stau fără machiaj. În ceea ce privește imaginea mea de artist, dacă înainte aveam principiul de a apărea în fața aparatului de luat imagini obligatoriul machiată artistic, astăzi fac postări cu machiaj simplu de zi, sau chiar nemachiată.

IMG_0305.jpgÎn acest context, mi-a fost ușor să pozez pentru fotograful Denis Chicu fără pic de machiaj, ba mai mult decât atât, abia trezită din somn, ciufulită și în pijama. Am participat în proiectul său fotografic Dimineți cu aromă de cafea, care s-a bucurat de succes pe rețele de socializare. Ce-i drept, unii oameni nu m-au observat printre fotografiile cu fetele somnoroase, iar alții m-au întrebat dacă nu cumva sunt eu una dintre fetele din proiect, ceea ce înseamnă că lumea nu este obișnuită cu imaginea mea naturală. De aceea am ales să scriu acest articol și te las acum să admiri mai multe fotografii realizate de către Denis, într-o dimineață răcoroasă de toamnă, la bucătăria mea, sorbind cu plăcere dintr-o cafea.

IMG_0287IMG_0309IMG_0310IMG_0311IMG_0312IMG_0313IMG_0315IMG_0316

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Fără pic de machiaj în calitate de model pentru fotograful Denis Chicu.FOTO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.