Capeliy feat. Stela Botez & Mike Vlahopol – Toate vin și trec (official audio/foto)

Toate vin și trec este numele single-ului interpretat de Capeliy în colaborare cu mine,  Stela Botez, și cunoscutul chitarist rock, Mike Vlahopol. Acesta este primul proiect la care rapperul Tonik Obiektiv a lucrat în calitate de producător executiv.

Înainte de a asculta piesa, vreau să știi câteva detalii oficiale despre ea. Track-ul reprezinta piesa extrasă dintr-o serie de piese și un album ce va fi lansat în viitorul apropiat sub label-ul Obiektiv Music Romania. Intregul proiect a fost conceput în studiourile AudioGate din Bucuresti, avandu-l la butoane ca inginer de sunet pe Mircea Presel. Instrumentalul melodiei ”Toate vin si trec” a fost creat de Hogea Valentin a.k.a Johnny M, iar de partea grafica a artwork-ului s-a ocupat Nacu Alexandru.

Tonik m-a văzut în videoclipul piesei lui Kapushon ,,Cine cântă iarăși pe la sate,, și i-a plăcut vocea mea caldă, după cum spune el. M-a contactat pe facebook și m-a invitat să colaborez cu Capeliy pentru noua lor producție muzicală. Eu am acceptat cu drag, iar atunci când mi s-a dat piesa spre a o învăța, am îndrăgit atât textul, cât și linia melodică. A urmat călătoria de lucru la București, unde am împrimat refrenul piesei și vocile adițioanale în studio, iar mai departe, băieții singuri s-au ocupat de mixaj și mastering, de imaginea și promovarea produsului muzical.

capeliy feat stela botezCert este că pentru mine a fost în premieră o colaborare cu oameni pe care nu-i cunoșteam defel, ba mai mult decât atât, ei fiind din altă țară și din alt gen muzical până la urmă. Și am descoperit doi băieți foarte omenoși, timizi, simpli și sinceri. Despre Tonik și Capeliy vorbesc, cei doi prieteni de o viață care se zbat să facă lucruri frumoase pentru cultura hip-hop-ului românesc, chiar dacă nișa lor este una restrânsă. Le urez succes băieților și mă bucur pentru că am avut ocazia să îi cunosc și să cânt o piesă frumoasă de dragoste.

19800760_10155441260215917_518811674626692705_o

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.