Am cântat la Bostaniada 2017, iar revista mea Fii Popular a fost partener media.Foto.Video

Ediția anului 2017 a Festivalului Etno Gastronomic Bostaniada s-a desfășurat la Lozova, în duminica lui 24 septembrie. Eu am fost invitata festivalului cu un recital de cântece populare, iar în afară de cântat, am fost și partener media de promovare cu revista oamenilor populari – fiipopular.com

Bostaniada 2017-20Chiar dacă a plouat, oamenii au venit la Bostanada echipați cu haine grosuțe, umbrele și au ținut neapărat să nu rateze evenimentul care a fost unul pe măsura așteptărilor mele.  Concertul cu muzică tradițională și artiști care au urcat pe scenă, gospodarii cu expoziție de bostani perfecți pentru a face fotografii, zona de joacă pentru copii, târgul meșterilor populari și a producătorilor autohtoni, precum și gospodinele care au pregătit gustoase bucate din bostan, au făcut ca vizitatorii festivalului să se simtă bine într-o atmosferă pozitivă și caldă.

Bostaniada 2017-17Recitalul meu nu a fost deranjat de stropii de ploaie care cădeau din cer ca o binecuvântare. Lumea foarte receptivă a jucat hore și sârbe, iar spre final de program a ieșit și soarele. Chiar am glumit pe scenă zicând că Stela Botez a adus soarele la Lozova 🙂 Și adevărat, eu m-am simțit foarte bine acolo ceea ce m-a făcut să eman multă energie pozitivă. Felicitări organizatorilor festivalului pentru încă o ediție reușită a Bostaniadei!

Bostaniada 2017-30.JPGÎn special mulțumesc prietenilor mei care mi-au ținut companie la distracția din acea duminică și un mare merci trimit către colegul meu fotograf Constantin Ciocan, care a răbdat să-l ude ploaia numai ca să facă fotografii reușite de la eveniment!

Bostaniada 2017-9Bostaniada 2017-11Bostaniada 2017-15Bostaniada 2017-18Bostaniada 2017-23Bostaniada 2017-26Bostaniada 2017-29

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Am cântat la Bostaniada 2017, iar revista mea Fii Popular a fost partener media.Foto.Video

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.