Te invit să petreci o zi cu mine în fiecare lună. Să începem din noiembrie.

Când eram micuță și idolatrizam mai multe artiste/artiști, îmi era foarte curios să aflu cum trăiesc ei, ce fel de viață duc, ce lucruri fac și cum decurge o zi din viața lor. Urmăream la tv tot felul de emisiuni despre culisele vedetelor, despre casa sau bucătăria lor. Căutam să văd interviuri cu acei artiști și astfel, cunoscându-i în afara repertoriului lor, îmi deveneau tot mai aproape de suflet. Unii dintre ei, artiștii, recunosc, mi-au influiențat personalitatea. Or, eu absorbeam ca un burete orice informație care îmi plăcea. Cred că nu sunt unicul om în acest sens.

Publicul în general este foarte interesat de viața personală a anumitor oameni. Mi se scriu mesaje, mi se adresează întrebări curajoase și intime pe alocuri, sunt întrebată despre cum este să fii artist. Deseori, oamenii apropiați mie, nu înțeleg cum o cântăreață poate să nu facă nimic altceva decât să fie artist, sau de ce o cântăreață nu este angajată la un job cu program fix zilnic din motiv că nu ar avea timp pentru asta…..sau …. ce fel de meserie mai este și asta de a cânta? Unde și cu ce lucruri își pierde timpul un artist? Ei bine, profesia asta este una foarte solicitantă și am decis să încerc să arăt publicului activitățile mele, măcar pe parcursul unei zile. O singură zi pe lună. Sunt și eu curioasă, oare cât de mult va plăcea acest material?

Prima zi cu mine este cea din #noiembrie pentru că atunci mi-a venit ideea unui astfel de proiect tip vlog. Sper să îți placă și să urmărești cu interes activitățile mele din spatele videoclipurilor și interviurilor.  Așadar, în video de mai jos îți arăt lucrul în studioul de înregistrări Welyon Studio, apoi iau masa, după care am o întâlnire cu Cristina Doba de la Elibraria.eu. Urmează vizionarea mono-spectacolului ,,Deschiderea stagiunii,, cu Andrei Sochircă la Teatrul Eugene Ionesco și întâlnirea cu fotograful Ion Pleș Alexandru. Vizionare plăcută!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.