Dragi Bărbați, de Ziua voastră Internațională, vă felicit! Fără voi, femeile nu ar fi împlinite și puternice, și nici frumoase!

Astăzi, 19 noiembrie, este Ziua Internațională a Bărbatului…a celui mai important suflet din viața unei femei, a jumătății ei, căci doar un bărbat și o femeie formează un tot întreg în univers.

Inaugurată în 1999 în Trinidad și Tobago, ziua și evenimentele sale găsesc susținere de la multe persoane și grupuri în Australia, Caraibe, America de Nord, Asia, Europa, Africa și Organizația Națiunilor Unite. Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărbaților și băieților, îmbunătățirea relațiilor dintre sexe, promovarea egalității între sexe și prezentarea de modele masculine de urmat. Este o ocazie pentru a evidenția discriminarea față de bărbați și băieți și pentru a sărbători realizările și contribuțiile lor, în special contribuțiile lor la comunitate, familie, căsătorie și grija de copii. Ziua Internațională a Bărbatului este sărbătorită în peste 60 de țări.

Bărbatul este cel mai important suflet din viața unei femei, fie că el este tata care a depus semincioara dragostei, fratele care este cel mai bun prieten de joacă în copilărie și cel mai puternic scut de apărare în adolescență, fostul sau foștii care formează personalitatea sexuală și sentimentală a femeii, fostul din cauza căruia femeia suferă și  plânge, apoi luptă să devine puternică și fatală, iubitul care pur și simplu o face fericită și împlinită, soțul care este iubirea vieții și tatăl copiilor, colegii de breaslă fără de care nu ar fi posibil, partenerii de afaceri cu care lucrul este mai productiv, prietenii cu care se poate de ieșit la o cafea, un pahar de vin, o vorbă bună sau o plimbare… în viața unei femei sunt mulți bărbați.

Ar fi greșit să spun că astăzi femeile sunt atât de puternice și independente, încât nu mai au nevoie de bărbați în viața lor pentru că se descurcă singure de minune. Și totuși nu e așa. Tot ce reușește o femeie, este doar cu sprijinul bărbatului. Nu mă refer la iubitul cela cu bani, (hahariu), mă refer la fiecare bărbat cu care intră în contact femeie în activitățile sale, începând cu șoferul de taxi și terminând cu un client care procură ceva pentru femeia sa. Și e atât de mult de scris despre bărbat, încât nu ar fi de ajuns o carte….

Dragi bărbați, eu o să fiu succintă, totuși acesta este un blog, și o să îmi exprim părerea despre voi, respectul meu față de voi și dragostea mea pentru voi, în câteva cuvinte.
Fără voi, femeia nu ar fi împlinită…voi sunteți sufletul pereche și omul iubit cu care femeia alege să dea naștere unui nou suflet pe această lume, doar cu dragostea voastră și cu acel spermatozoid, femeia este continuitatea vieții.
Fără voi, ipocriții, lașii, trădătorii, idioții, foștii…femeia nu ar fi puternică pentru că nu ar avea din cauza cui suferi și plânge de durerea dragostei, apoi să se vindece prin carieră. Datorită vouă, acelor care aduceți suferință în sufletul unei femei, ea devine independentă și începe să lupte ridincânduse de la pământ cu fruntea sus, spre un viitor mai bun pe care ea însăși și-l crează fără să aștepte ajutorul bărbatului. Toate femeile acestei lumi, care au făcut reforme în diverse domenii și care au influiențat și influiențează în continuare societatea, sunt femei care au suferit și s-au regăsit apoi în creația lor. Mulțumită vouă.
Fără voi, femeia nu ar fi frumoasă…bărbatul este oglinda ei. Femeia este frumoasă când iubește, femeia iubită este atât de frumoasă, femeia se face frumoasă pentru a fi iubită tot de bărbați, femeia este frumoasă pentru bărbați, nu doar pentru ea însăși.

Felicitări, dragi bărbați, pentru că sunteți anume bărbați și pentru că faceți viața asta mai frumoasă, mai interesantă și mai cu sens. Pentru mine personal, voi sunteți esența, energia și tot de ce am nevoie ca să fac ceva frumos, sper că îmi reușește frumos…
Dacă pentru femei se spune ,, jos pălăria,, atunci pentru voi eu zâmbesc călduros 🙂

Foto: Alex Morgoci

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

2 comments on “Dragi Bărbați, de Ziua voastră Internațională, vă felicit! Fără voi, femeile nu ar fi împlinite și puternice, și nici frumoase!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.