Dobroge, frumos ținut de Alex Morgoci văzut sau ,,cea mai scurtă sesiune foto,,

Am avut ocazia să văd frumoasa zonă a României, Dobrogea, în diverse timpuri ale verii, fie că mă duceam la mare, fie că aveam un spectacol într-o localitate din zonă, dar toamna, acest ținut e cu totul și cu totul dosebit.

De 1 octombrie mă îndreptam cu mașina prietenului meu Alex Morgoci, împreună cu draga lui soție Ecaterina și tânăra interpretă Sandy C, la un spectacol organizat de Senior Media Production. Mergeam spre Ciucurova, județul Tulcea. Eram în ușoară întârziere și eu am început să-mi îmbrac costumul popular în mașină, din mers. Mergând pe traseul curat și cu prea puțin trafic, Sandy se minuna cât de frumoasă este natura prin locurile respective și a început să facă fotografii cu telefonul peste geamul mașinii. Am mai mers puțin și Alex a exclamat că tare frumoase sunt locurile pe aici, de parcă nu ar fi România: ,,Poate totuși un 5 minute, că se merită!,,  Atunci eu mi-am ridicat ochii și când am văzut priveliștea, am zis: ,,Hai 5 minte, nu mai mult, păcat să nu furăm niște imagini frumoase!,, Cât ai zice ,,Tulcea,, Alex a scos din mașină aparatul profesionist de fotografiat și l-a pus la ochi țintit să ochească frumusețea naturii. Pe drum nu mergea nici o mașină, iar noi fetele, una câte una, am fost modelele fotografului preț de câteva secunde fiecare și tot carosabilul era al nostru. Timpul record de fotografiere m-a făcut să îmi dau seama că aceasta a fost cea mai scurtă ședință foto din instoria activității mele artistice. O ședință foto pe fugă, pe neașteptate și cu fotografii frumoase în rezultat. Toți cu zâmbetele până la urechi și cu adrenalina în sânge, am urcat la locurile noastre în mașină și am fugit cu puterea cailor la spectacol. Am ajuns exact când a trebuit să urc pe scenă. Ce bine că am reușit! Îmi plac aventurile!

Alex_Morgoci (2 of 22)Alex_Morgoci (4 of 22)Alex_Morgoci (6 of 22)Alex_Morgoci (7 of 22)Alex_Morgoci (3 of 22)Alex_Morgoci (5 of 22)Alex_Morgoci (22 of 22)Alex_Morgoci (12 of 22)Alex_Morgoci (13 of 22)Alex_Morgoci (15 of 22)Alex_Morgoci (16 of 22)Alex_Morgoci (17 of 22)
Foto: Alex Morgoci

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Dobroge, frumos ținut de Alex Morgoci văzut sau ,,cea mai scurtă sesiune foto,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.