DOINA – video album de rap moldovenesc marca Kapushon.Vă invit la lansare!

În cunoaștem pe Kapushon din piesele sale cunoscute și îndrăgite. Frățică dă-mi o bucățică sau o Zeama cu ritmuri de Rap ca pe manele ce răsună pe O șosea din Europa care este Drumul spre casă la Blajini. Artistul are 2 albume lansate pe piața muzicală din Republica Moldova, contract de colaborare cu Cat Music din România și multe concerte în toată Europa. Acum lansează al treilea album, și nu unul oarecare, ci video! Un produs muzical inedit pe care eu îl aștept cu sufletul la gură!

Marin Crețu Kapushon este probabil cel mai harnic artist pentru că lansează piese după piese la pachet cu videoclipuri, pentru că produce muzică și pentru alți interpreți și pentru că susține multe concerte prin țară și peste hotarele ei. De fiecare dată când îl sun, el este în studio! Muncește de zor!
Acum este în febra pregătirilor pentru concertul de lansare a video albumului DOINA, un proiect care mi se pare foarte original pentru piața muzicală din Republica Moldova și România. Piesele de pe album sunt aranjate în lanț cronologic și formează o poveste de viață. Această poveste o vom savura mâine, 7 aprilie, la ora 21:00, în clubul Sfinx din Chișinău. Biletele la concert pot fi procurate la nr de tel 079213521. Vezi mai jos teaser-ul DOINA:

La concert voi fi prezentă și eu alături de Kapushon, cu piesa Cine cântă iarăși pe la sate.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “DOINA – video album de rap moldovenesc marca Kapushon.Vă invit la lansare!

  1. Pingback: Foto de la concertul de lansare a video-albumului DOINA de Kapushon. Foto by Dima Neer și Valeria Negru | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.