De 3 ori femeie…de 3 ori mireasă!

Am deja o experiență triplă de mireasă. Am îmbrăcat de două ori rochia de mireasă și o dată am fost căsătorită timp de 1 zi în cadrul evenimentului Nuntă în Basarabia despre care îți voi povesti mai jos. Culmea e că de micuță niciodată nu m-am visat mireasă ca celelalte fetițe și nici nu m-am gândit niciodată cum aș vrea să arate mirele meu sau cum aș vrea să fie soțul meu…

Eu mi-am căutat de învățătură și muzică fiind, bineînțeles, influiențată de tatăl meu care mereu îmi băga în cap ideea că băieții încurcă! Încă nu ești destul de matură ca să te joci de-a dragostea…spunea tata. Au trecut anii și acum, la maturitate, e altceva. Dacă știi cum și cu cine să relaționezi, un bărbat chiar poate ajuta. Și nu doar unul! Nici acum nu mă văd mireasă, poate în viitor gândurile se vor schimba, cine știe! Deocamdată însă, îmi place așa cum sunt și mă voi mărita doar atunci când voi întâlni bărbatul care să-mi respecte libertatea de a gândi, libertatea de a alege, libertatea de a fi artist.

Nu sunt superstițioasă și nu cred în mitul care spune că poartă ghinion dacă îmbraci rochia de mireasă înainte de nuntă. Ei și ce? E doar o rochie… Prima oară când am îmbrăcat-o a fost pentru evenimentul Wedding Summit Moldova organizat de Revista Mireasa&Mirele. Am purtat o rochie sirenă de la salonul White Rose și am fost machiată de salonul Doctor Lica. Iată cum am arătat prin obiectivul fotografului Alex Morgoci.

publicat11

A doua oară am devenit mireasă dintr-o glumă în cadrul evenimentului Nuntă în Basarabia organizat de Yard Sale. Eram la târgul de cadouri pentru a realiza un articol pe http://www.fiipopular.com, iar prietenul meu Ion Pleș a glumit zicând: Stela, hai să ne mărităm 🙂 Imediat ne-am trezit cu presa peste noi care a surprins momentul hazliu și ne-a luat la întrebări. Organizatorii evenimentului ne-au oferit un certificat de căsătorie valabil pentru o singură zi. Celălalt prieten, Ion Țapeș a fotografiat tinerii căsătoriți. Iaca și măritată am fost 🙂

Citește și Yard Sale Nuntă în Basarabia – eveniment cultural plin de dragoste.

_I8A5399.jpg

Și așa cum obișnuiesc eu să nu stau locului, am fost a treia oară mireasă și am îmbrăcat a doua rochie. De data aceasta am fost provocată de Nicoleta Sergentu în cadrul noului proiect ,,Mireasa și Cățelușa Dolly,, by Cuconada Mireselor. Apropo, acest proiect este unul absolut nou și foarte frumos pentru Republica Moldova și cu siguranță va lua foc, iar viitoarele mirese care iubesc animalele, vor alege să realizeze fotografii memorabile la nunta lor, în compania unui animăluț drăguț. Vreau să spun că nu aș fi devenit mireasă fără rochia de la White Rose, fără machiajul de la Korina Braga și fără diadema de la Lilia Caraush. M-am simțit extraordinar și asta se poate vedea prin obiectivul fotografului Dima Iacovlev.

IMG_4665

Presa a fost interesată de mireasa Stela Botez și imediat au apărut articole pe kankan.md și shok.md 🙂 Citiți cu plăcere! Iar mai jos gășiți un filmuleț cu cele 3 experiețe ale mele de mireasă!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.