Și totuși femeile au o intuiție extraordinară…

Personal|Înainte de a adormi, mi-am amintit de o persoană și m-am întrebat dacă nu cumva se află la un eveniment…am adormit…și am visat acea persoană în acel loc despre care gândeam înainte să adorm…m-am trezit…și peste o oră, persoana face o postare pe facebook de la fața locului din visul meu. Deci, am visat răspunsul la întrebarea pe care mi-am pus-o întuind că acea persoană ar putea fi în acel loc…

Așa sunt femeile, intuiesc și au o intuiție foarte bine dezvoltată, mai dezvoltată decât intuița bărbaților (după cum spun cercetătorii în domeniu). Femeia este intuiție din cap până-n picioare. Ea are gânduri intuitive pe care nu și le poate explica atunci când acestea apar în subconștient, apoi le conștientizează când acestea se realizează și le vede, le simte…și mult mai târziu, gândurile care deja au devenit realitate, arată scopul lor în viața femeii. Da, știu, am scris cam filosofic de parcă sunt la lecția de psihologie.

img-3-of-105

În cuvinte simple, o fată își dă seama la prima întâlnire cu un băiat, dacă acesta va fi pentru o relație de durată sau pentru o aventură. Sau…o fată intuiește atunci când băiatul joacă teatru vrând să arate cât este de motănel, și ea îl acceptă așa, atunci, pe moment.

Sau…femeia poartă o primă discuție cu un bărbat și fără să vrea gândește: hm…ce drăguț e tipul…păcat că nu-i al meu… și imediat se scutură: brrr…nu, nu, eu am iubit și principii! Imediat uită și timpul trece, ca mai apoi, peste ceva vreme, viața aranjează în așa fel lucrurile, încât cei doi se intersectează tot mai des până când se plac unul pe altul și încep o relație. Abia atunci femeia își explică de ce a avut acel gând la început, ea a intuit.

Sau…mama presimte atât de bine starea în care se află copilul ei, încât știe exact ce să-l întrebe. Probabil ți s-a întâmplat și ție să te sune mama tocmai atunci când ai cea mai mare nevoie de ea! Mama: Cum mai e cu Victoraș? Tu: Of mamă, chiar voiam să mă destăinui, ne-am despărțit…

Sau…ea este elevă sârguincioasă și învață pentru a deveni contabil pentru că și mama e contabil, iar tata are propria afacere. Uneori însă, mai strecoară pe coală de hârtie niște gânduri, fără să știe de unde vine inspirația. Trec anii și eleva absolvește facultatea de economie, dar nu devine contabil, ci cea mai citită blogheriță, ba mai mult, scrie cărți de dezvoltare personală. Intuind talentul său pentru scris încă din copilărie, ea a continuat să scrie până când asta a devenit vocația ei, chiar dacă planifica contabilitate. Pur și simplu s-a lăsat condusă de intuiția sa și de destin.

img-1-of-105

Sunt sigură că ție ți s-a întâmplat să visezi ceea ce apoi se întâmplă cu adevărat în viață. Draga mea, aceste visuri sunt tot ceea ce intuiești tu în subconștient. Să nu te sperie, fii pregătită pentru deja vu!

Foto: Alex Morgoci

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.