Beatrice se simte bine datorită oamenilor buni! Am vizitat-o cu drag.VIDEO

Beatrice este fetița pentru care noi împreună am pus mână de la mână ca să o ajutăm să facă operația chirurgicală pentru a scăpa de o tumoare. În 2016 a realizat acea operație cu succes și astăzi se simte bine. Eu am continuat campania de colectare a banilor din vânzări de CD Un colind și-o voie bună și anul acesta, pentru a o susține în continuare pe Beatrice.

După cum bine știți, în 12 decembrie 2015 am lansat primul album de colinde de Crăciun în scop caritabil. Lansarea a avut loc sub formă de eveniment de caritate cu colectare de bani pentru operația Beatriciei. Aici vă puteți aminti cum a fost.

Și fiindcă au rămas multe CD-uri Un colind și-o voie bună, am decis să organizez și în iarna lui 2016 o campanie de vânzare de CD în scop caritabil. Voi, publicul meu, ați procurat albumul de colinde cu câți bani ați vrut să donați pentru Beatrice. Am adunat cu drag banii de la voi, am cumpărat un cadou din partea mea și am vizitat-o pe Beatrice și familia sa, acasă la Căușeni, acolo unde am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea soților Afanasiev. Beatrice este un pui de om tare drăguță, jucăușă, isteață și cu caracter. Va crește frumos cu siguranță, de asta are cine avea grijă.

Voi, cei care ați ajutat-o cu un gând bun, cu o vorbă de încurajare, cu energia voastră frumoasă, meritați să o vedeți pe Beatrice, să vă bucure ochiul, tot așa cum mi-a bucurat și mie inima când am vizitat-o. Am realizat un scurt filmuleț pentru voi. Bucurați-vă! Împreună suntem mai buni, împreună facem lucruri frumoase! Vă mulțumesc!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.