Am cântat la Paris în diasporă. Ai noștri sărbătoresc de parcă ar fi acasă!VIDEO.FOTO

De Sfântul Vasile pe vechi sau cum îi mai spunem noi, Anul Nou pe vechi, și mai exact în 13-15 ianuarie 2017, am avut invitația să cânt pentru românii, românii moldoveni, rușii și ucrainenii din Valenton, Paris.

Lume frumoasă s-a adunat la Restaurantul Chez Omenashou pentru a sărbători și pentru a se simți ca acasă. Bucate tradiționale, atmosferă caldă, ospitalitate, băutură dulce, muzică de petrecere, voie bună și surpriza artistică a serii – Stela Botez. Eu am cântat cu drag, iar conaționalii noștri au jucat și s-au distrat pe cinste. M-a mirat faptul că publicul de acolo cânta împreună cu mine și mă aștepta. M-au cunoscut înainte de a mă vedea la serbare, de pe grupul lor pe facebook, acolo unde Sergiu Boieșu a promovat evenimentul printr-o video-invitație, ca ulterior, oamenii să asculte piesele mele pe youtube.

La Paris eu am mai fost în 2008, în trecere, în cadrul deplasării la un festival internațional de folclor din Port-sur-Saone, alături de ansamblul Iuventa din Cahul. Am vizitat și atunci orașul și Turnul Eiffel. Nu s-a schimbat mult. A rămas același fermecător și foarte frumos. În Paris chiar ai ce vedea! De fiecare dată poți descoperi noi forme de construcții, arhitectura clădirilor, aglomerația liniștită a turiștilor și Turnul…. e atât de înalt!paris1Turnul mă inspiră să privesc în sus, să merg înainte orice ar fi! Eiffel îmi sugerează să am tăria de caracter precum este fierul, doar atunci voi reuși să fac ceea ce place sufletului meu! Și dacă în 2008 l-am vizitat dimineața, acum am vrut să-l văd noaptea, să-i văd luminile și frumusețea cu care strălucește la ore fixe. Este minunat!

paris6paris7Cred că sunt norocoasă nu doar pentru faptul că știu cânta și aduc bucurie oamenilor, dar și pentru faptul că am ocazia să călătorec acolo unde oamenii normali ajung doar dacă își planifică concediul. Eu însă sunt ,,nevoită,, să merg în Paris pentru a-mi face meseria. 🙂 Combin munca cu odihna și asta îmi dă aripi!

 

 

Așadar, am cântat cum am putut eu mai bine și am vizitat Parisul încărcându-mi bateriile și molipsindu-mă de dragoste și dor. Parisul chiar inspiră iubire și pe mine chiar m-a inspirat! Vrei să vezi cum a fost? Ți-am pregătit un video chiar aici mai jos! Inspiră-te și tu!

Foto by Viorella

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Am cântat la Paris în diasporă. Ai noștri sărbătoresc de parcă ar fi acasă!VIDEO.FOTO

  1. Pingback: Galerie foto din Paris, unde am cântat la Restaurantul Chez Omenashou | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.