Primul meu Turneu – turneul național de colinde 2016 alături de Aurel Moldoveanu.VIDEO

În perioada 15 – 27 decembrie 2016, am avut un Turneu de Colinde de Crăciun în mai multe localități din România. Toate concertele au fost organizate de agenția Senior Media Production și manager Cristina Brumă. Pe scenă au urcat doi artiști: Aurel Moldoveanu și Stela Botez în deschidere. Evenimentele au fost prezentate și animate de Monica Ropotă.

2Atunci când eram mică și visam să mă fac artistă, citeam prin interviurile interpreților despre faptul că ei merg în turneu, în nu știu câte localități, timp de nu știu câte zile….și mi-am zis: ,,Ce fain ar fi să ajung și eu la nivelul la care să merg în turneu…oare cum e în turneu? Oare ce e asta? Oare e greu sau…cum?,,

1Ei bine, gândurile se materializează, mai ales dacă faci acțiuni concrete pentru asta.
Ei bine, anul 2016 a fost un an foarte roditor pentru mine pentru că am avut posibilitatea să investesc în noi producții muzicale, am parte de multe evoluări și promovare foarte bună în mass-media. Recitește Retrospectiva 2016. Așteptam să fie un an crucial, dar a fost un an bun.
Ei bine, eu nu sunt o interpretă scumpă, având un preț tare accesibil pentru agenția Senior Media Production și pentru alți organizatori de concerte, primari, impresari etc…..deci oamenii m-au solicitat și eu am avut ocazia să mă întâlnesc de nenumărate ori cu publicul iubitor de muzică populară.
Ei bine, și dacă interpretul Aurel Moldoveanu și Cristina Brumă apreciază mult interpreții basarabeni, mi-au propus să când în deschiderea concertelor din cadrul Turneului Național de Colinde.

3A fost o experiență extraordinară și unică. Am trăit pentru prima oară anumite senzații. Am avut un regim de lucru ușor aglomerat, dar atât de plăcut sufletului meu. Am înțeles ce înseamnă turneu cu nopțile sale de concerte până la 22:00 și mese la ore târzii, cu garderoba în mașină, cu dormitul la diferite pensiuni și hotele în fiecare noapte, cu luatul micului dejun la 10:00 dimineața, cu desfăcutul bagajului și peste doar 4 ore – strânsul bagajului și pornitul la drum, cu vocalize în timpul mersului cu mașina, cu îmbrăcatul/dezbrăcatul costumului popular în mașină, cu discuții de suflet alături de primari și oamenii din administrația localităților în care am cântat…..și cu multe, multe altele!

4Mi-a plăcut enorm. Eu știu că am făcut o alegere corectă în ceea ce privește profesia mea. Eu conștient fac jertfe pentru cariera artistică. Muncesc mult, investesc bani și suflet întărind talentul. Transmit oamenilor gândurile și trăirile mele prin cântece, videoclipuri, concerte, mesaje, articole… fac ceea ce îmi place și asta contează! Dăruiesc și primesc! Dăruiesc chiar și dacă nu primesc. Dăruiesc pentru că Iubesc!

Am realizat un filmuleț video cu imagini din culisele Turneului. Vizionează mai jos și abonează-te la canalul meu de youtube 🙂

Poze: Primăria Bârlad și Adina

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “Primul meu Turneu – turneul național de colinde 2016 alături de Aurel Moldoveanu.VIDEO

  1. Pingback: Foto din Turneul Național de Colinde de Crăciun 2016 | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.