Tu vrei să faci fericit un îngeraș?

Tu vrei să oferi un zâmbet pe chipul Beatriciei? Tu vrei să fii cadoul ei de Crăciun? Tu vrei să faci fericit un îngeraș? Cumpără CD-ul Un colind și-o voie bună.

Unele lucruri, și anumele cele mai adevărate, se întâmplă în viața mea într-un mod pe care eu nu mi-l pot explica. Pur și simplu acționez într-un fel anume, condusă de intuiție, acționez fără să am vre-un argument. De ce o fac? Pur și simplu fac ceea ce simt. Abia mai târziu viața îmi arată consecințele faptelor mele și scopul acțiunilor pe care nu mi le puteam explica atunci la moment. Știi vorba aia: Totul ce se face este spre bine. E valabil și pentru mine chiar dacă la început îmi pun tot felul de întrebări: De ce fac asta? Ce mă face să fac asta? De ce iese așa?

Stela Botez_Revista Mireasa (329 of 373)Cazul Beatriciei este un alt fenomen pe care nu mi-l pot explica. Eu vreau să o ajut pe acestă fetiță în continuare și nu știu de ce…doar proiectul de caritate a avut loc exact un an în urmă, a demarat cu succes și peste ceva timp, fetița s-a însănătoșit. De ce vreau în continuare să colectez bani pentru ea? De ce vreau să o vizitez și să îi duc cadouri de parcă i-aș fi nană de botez? Nu știu de ce, dar simt că asta trebuie să fac. Am un sentiment parcă de obligație față de ea. Poate dacă voi avea vreodată propriul copil, o să înțeleg de ce inima mea este acum lângă Beatrice. sau poate că asta se întâmplă pentru că…nu știu.

4cc63c5b238fca66cb577eace7d3b98e

Mai ții minte acținea de caritate din iarna trecută? Mai ții minte că albumul meu Un colind și-o voie bună a fost lansat în scopul de a o ajuta cu bani pe Beatrice? Mai ții minte borcanul frumos pictat de Irina Madan, în care colectam banii pentru operație, la evenimentul unde a venit multă lume bună și prieteni ai revistei Mireasa&Mirele? Evenimentul pe fundal muzical de colinde de Crăciun în noaptea de Sf. Andrei, la restaurantul Oscar, decorat frumos de Special for you și luminat de Pao Candles, evenimentul unde oaspeții au mâncat plăcinte gustoase de la Linella cu izvar făcut de Lions Club Campus Chișinău. Evenimentul în urma căruia borcanul a fost umplut cu bani și de pe vânzările CD-ului prin poștă, iar apoi, acestă frumoasă contribuție a ajuns la Căușeni, acasă la Beatrice.

Citește aici cum a fost evenimentul.

Îți spun un secret: eu am luat cu împrumut de la un om de afaceri, o sumă frumușică pentru multiplicarea CD-urilor, astfel încât acestea să ajungă pentru evenimentul de lansare în scop caritabil și pentru expunerea lor în vânzare atașate la revista Mireasa&Mirele. Vânzările de revistă au fost puține, iar CD-uri au rămas multe. Între timp, atunci când a venit momentul să întorc banii împrumutați acelui om de afaceri, el, văzând acțiunea de caritate, a refuzat să îi ia înapoi și i-a lăsat pentru Beatrice. Donația omului de afaceri sunt CD-urile. Îmi doresc să vând cât mai multe, iar banii să îi ofer Beatriciei.

Tu vrei să oferi un zâmbet pe chipul fetiței? Tu vrei să fii cadoul ei de Crăciun? Tu  vrei să faci fericit un îngeraș? Cumpără CD-ul Un colind și-o voie bună. Scrie-mi pe pagina mea de facebook – Stela Botez.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:.

become_a_patron_button

One comment on “Tu vrei să faci fericit un îngeraș?

  1. Pingback: Beatrice se simte bine datorită oamenilor buni! Am vizitat-o cu drag.VIDEO | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.