Campania ,,Cadoul de Toamnă,, în semn de mulțumire partenerilor media.Sponsor Vinăria din Vale.FOTO

În această toamnă am lansat cântecul și videoclipul Bun îi vinul cel bălan, de 1 octombrie, de Ziua Națională a Vinului. Cu acest prilej, am vizitat partenerii media care mă promovează pe mine și produsele mele muzicale. M-am dus la ei cu un Cadou de Toamnă.

Eu am o relație deosebită cu jurnaliștii, producătorii emisiunilor radio și tv, directorii instituțiilor media. Ca artist este frumos să fiu prietenoasă cu toți oamenii care muncesc pentru mine. Or, cei care fac să apară Stela Botez în reviste, radio și tv, chiar muncesc mult și sunt foarte receptivi la rugămințile mele. Acești oameni lucrează în așa fel, încât produsul muzical marca Stela Botez să ajungă calitativ la publicul consumator de artă.

cos%cc%a6ul1

Le sunt recunoscătoare și îi respect mult pe fiecare dintre ei, apreciez munca fiecărei surse media și le mulțumesc de fiecare dată. De această dată însă, am decis ca ,,mulțumesc-ul,, meu să fie unul sub formă de cadou. Un cadou de toamnă, sombolic, dar care ar putea aduce bucurie în sufletele lor. Am procurat cele mai frumoase coșuri împletite din lozie de la meșterul popular Tudor Busuioc, am așezat în el merindele pe care le-am folosit și în videoclipul Bun îi vinul cel bălan, adică plăcinte, mere și struguri. Am pus în coșuleț și o sticlă de vin de la Vinăria din Vale care mi-au fost parteneri în cadrul acestei campanii, fapt pentru care le mulțumesc mult, iar la final am lăsat un răvaș de mulțumire personalizat.

Pe pagina mea de facebook, mereu distribui tot ceea ce scriu jurnaliștii sau postează realizatorii de emisiuni radio și tv. Tu, cititorul meu, dacă încă nu ai dat Like la pagina mea, o să-i cunoști pe fiecare în parte în descrierile de mai jos.

Teleradio Moldova…era prin 2007 când am pășit prima dată pragul companiei Teleradio Moldova. Am dat un scurt interviu fiind împreună cu alți elevi de la Colegiul din Cahul, alături de profesoara noastră Alexandra Piscunov. Am vorbit despre cum este să fii elev și despre cum este să înveți muzică. Vag, vag de tot îmi amintesc, cert este faptul că pentru mine, să ajung la radio însemna enorm de mult pe atunci. Iar când am început activitatea artistică, fiecare cântec a răsunat și răsună în continuare la acest post de radio național, ceea ce consider un vin împlinit. Între timp am devenit invitata fidelă a tinerilor de la rmt.md :*

radiomoldova1

Radio Noroc și Noroc Tv… acolo am făcut primul videoclip și pe parcursul anilor am avut o frumoasă colaborare cu Noroc Media. Eram copilul lor și ei mă creșteau frumos. Astăzi suntem foarte buni prieteni și sunt foarte recunoscătoare familiei Bînzaru și întregii echipe. Cred că cele mai multe lucruri le învăț de la ei și cele mai importante evenimente din viața amea artistică sunt trăite alături de ei. Tot Radio Noroc și Noroc Tv o cunosc pe Stela Botez cel mai bine și o descriu la justa ei valoare. Aici mă simt ca acasă cu cei mai dragi oameni!

noroc1

Radio Plai…un post de radio tânăr, care a crescut foarte repede în rândul melomanilor. Pe mine m-au primit foarte deschiși chiar de la începuturi. Am mers des pe la ei și radio-ascultătorii mi-au savurat vocea de multe ori, fie prin cântecele difuzate, fie la interviuri. Azi, fiecare lansare la Radio Plai este cu siguranță auzită în toată țara, chiar și peste Prut. Primitori și calzi, ei sunt prietenii mei!

plai1

Jurnal FM… când am poftă de un Capucino, merg cu drag la ei la radio și îmi face o deosebită plăcere să mă aflu în anturajul acestor oameni profesioniști și cu o audiență frumoasă. Chiar dacă formatul nu le permite să difuzeze prea multă muzică populară, atunci când am piese noi, echipa de la Jurnal FM vrea să cunoască în premieră noile produse muzicale. Mariana Butnaru este cea mai curioasă 🙂 I-am vizitat cu drag ca de fiecare dată, iar ei au primit cu bucurie cadoul meu de toamnă!

jurnalfm1

TV Moldova 1…aici mi-am făcut debutul ajutată de doamna Gutiera Prodan. Aici am cântat primul cântec (un colind de Crăciun) și am dat primul meu interviu televizat. Echipele de producători, realizatori, prezentatori și jurnaliști ai diferitor emisiuni, fac legătura cu publicul de la țară, cel care consumă multă muzică populară și este unul foarte receptiv. Le mulțumesc din suflet acestor oameni și mă simt onorată să pot colabora cu ei.

tvmoldova1

Jurnal TV…când a apărut această televiziune frumoasă, m-am gândit: ,,cum ar fi să apar și eu în emisiunile realizate de ei?,, Visele devin realitate mereu, dacă îți dorești cu adevărat ceva. În scurt timp am fost sunată de Dorina Cojocaru care m-a chemat la Deșteptarea cu cobza. Mare bucurie pe capul meu, iar de atunci, Jurnal Tv este a doua casă a mea! Natalia Turtureanu și Elena Pasat de la Paparazzi sunt cu ochii pe mine, iar colabotarea cu Diana Botnaru este una foarte fructuoasă! :*

jurnaltv1

zugo.md … portalul de știri pe care-l citesc în fiecare zi pentru că au o mulțime de subiecte interesante și articole utile. Mai mult decât atât, în afară de faptul că zugo scrie despre proiectele mele, omuleții aceștia m-au inspirat pentru fiipopular.com și mi-au dat încredere să realizez acest proiect în pofida tuturor greutăților! Dumitru Jomir mi-a zis:,,Urmează-ți visul!,,

zugo1

stiripozitive.eu … când am fost la ei în redacție am simțit o energie tare pozitivă acolo. Oamenii care fac știri pozitive sunt extrordinar de deschiși, zâmbăreți și glumeți. Cristina Zeamă este jurnalista care realizează interviuri gustoase astfel încât ai ce citi.

stiripozitive1

ea.md …în majoritatea lansărilor mele, Nadia Darie și Daniela David sunt primele care scriu articole. Nu știu cum o fac, dar sunt foarte harnice și rapizi fetele astea 🙂 Le sunt recunoscătoare pentru că mă promovează de fiecare dată!

eakankan.md ….aici suflet depune prietenul meu de la Cahul, Vadim Zgherea, care este un băiat extraordinar de talentat. Articolele lui au impact foarte bun asupra cititorilor, are multe vizualizări și scrie frumos despre mine, pentru eu nu sunt ,,vedetă,, Eu sunt artist și kankan.md știe asta 🙂

kankan1

Și încă mulți mulți alți parteneri media, televiziuni, radiouri și reviste online! Le sunt recunoscătoare tuturor! Cadoul de Toamnă în număr de 10 a fost dăruit din suflet. Îmi doresc să vi-i prezint și pe ceilalți parteneri media cu care colaborez, dar asta probabil în cadrul unei campanii cu un cadou de iarnă….cine știe!

Sponsor: Vinăria din Vale
Foto: arhivă personală

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

 

One comment on “Campania ,,Cadoul de Toamnă,, în semn de mulțumire partenerilor media.Sponsor Vinăria din Vale.FOTO

  1. Pingback: Retrospectiva 2016. Așteptam să fie un am crucial, dar a fost un an bun. | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.