Te căsătorești? Atunci te invit la Cuconada Mireselor din 22-23 octombrie 2016!

În 22 și 23 octombrie curent are loc Cuconada Mireselor! Evenimentul dedicat viitoarelor mirese care se pregătesc de nuntă, va avea loc la Banqet Hall Forum din Chișinău, de la ora 12:00 până la 18:00. În tot acest timp, miresele vor comunica direct cu prestatorii de servicii pentru nunți și vor afla cele mai mici detalii despre o nuntă perfectă. Bilete la Cuconadă pot fi procurate la nr. de telefon: 079600400.


Cuconada Mireselor este…

Cuconada Mireselor este o Academie a Mireselor. Aceasta are ca scop instruirea mireselor în organizarea marelui eveniment, nunta. Școlarizarea se va face un weekend în fiecare lună sub denumirea de “Cuconada Mireselor”. De asemenea, Academia “ Wedding Time” reprezintă o platformă de promovare a agenților economici și de interacționare al acestora cu miresele, clienții direcți. Fiecare participantă după absolvirea școlii va rămâne cu o bază de date importantă pentru realizarea nunții, cu o serie de cunoștințe și abilități dezvoltate în a negocia cu agenții economici, cu o serie de premii utile pentru marele eveniment, dar și o bună dispoziție creată de speaker și organizatori.

cuconada7

Eu vin cu mesajul de a păstra tradițiile la nuntă…
Personal, voi participa pentru a 3-a oară la acest frumos eveniment, în calitate de speaker. Eu vorbesc despre Nunta Tradițională, specificul și rostul tradițiilor la nuntă, organizarea corectă a obiceiurilor nupțiale….într-un fel, eu sut cea care le conving pe mirese că Nunta Tradițională este cea mai frumoasă și mai interesantă. Eu vin cu mesajul: ”păstrați tradițiile la nuntă”.

cuconada mireselor32…
La ediția a 2-a a Cuconadei am vorbit miresuicelor despre Nunta Tradițională din perspectiva mea de moderatoare și interpretă.

cuconada mireselor1

3…
Și la ediția a 3-a le-am spus fetelor cât de frumoasă și simbolică este importanța obiceiurilor tradiționale la o nuntă din sec. 21, le-am explicat amănunțit cum se execută corect obiceiurile noastre strămoșești.

cocunada1

4…
La ediția a 4-a aștept viitoarele mirese la o discuție de suflet în care să mă destâinui cu tainele nunții tradiționale. O să-mi iau și cobza ca să facem mai feerică atmosfera.

Mulțumesc organizatoarelor evenimentului, Nicoleta Sergentu și Elena Răzvan, cele care aleargă ca niște albinuțe pentru ca fiecare mireasă să se simtă bine la Cuconada Mireselor!

cuconada5

Foto: Igor Bogaciov

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

6 comments on “Te căsătorești? Atunci te invit la Cuconada Mireselor din 22-23 octombrie 2016!

  1. Pingback: Cuconada Mireselor revine cu o nouă ediție! | Stela Botez

  2. Pingback: Mireasa populară și animalul său de companie

  3. Pingback: Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial – fatacucobza.com

  4. Pingback: Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial | Stela Botez

  5. Pingback: Mireasa populară și animalul său de companie. Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial | Stela Botez

  6. Pingback: Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.