În tine vreau să trăiesc pentru că te iubesc, orașul meu, Chișinău…

Când am venit în tine era 2009. Singură… și necunoscându-te, am început să te descopăr puțin câte puțin, stradă cu stradă, clădire după clădire, cupac după copac. Îmi păreai pe atunci atât de mare și întortocheat, atât de complicat și de rece…dar erai atât de frumos! 

DSC_4933Au trecut anii, te-am cunoscut până în detalii. Am reușit să rătăcesc prin tine de mii de ori. Te-am urât apoi te-am admirat, te-am certat apoi te-am iubit și mai tare, te-am părăsit apoi m-am întors la tine cu și mai mult dor pentru că m-am obișnuit cu tine. Oricât de bun și mai frumos ar fi altul decât tine, tot în brațele tale vreau, pentru tu ești orașul meu de suflet în care mă simt cel mai bine.

Te rog să nu mă dezamăgești! Te rog să crești, să te faci tot mai bun cu fiecare generație! Te rog să mă faci să mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi! Nu lăsa să se stingă focul! Alege cu atenție oamenii care te reprezintă, oamenii care muncesc pentru tine pentru că acești oameni sunt ridurile tale! Alege cu atenție cum te îmbraci pentru că aspectul tău trebuie să fie unul european! Alege cu atenție cum te încalți pentru că drumurile tale trebuie să fie netezi! Alege cu atenție cu ce săpun te speli pentru că nu ai voie să puți! Alege, nu lua chiar totul la nimereală! Alege să te respecți și atunci te vor respecta și alții! Iubește-te pentru că și eu te iubesc! Să nu mă dezamăgești pentru că eu vreau să am mii de motive ca să te iubesc toată viața mea!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

One comment on “În tine vreau să trăiesc pentru că te iubesc, orașul meu, Chișinău…

  1. Wow impecabil de frumos! Sunt bucuros că am patruns în acest oras plăcut care are ceva aparte oamenii,locurile care te face să te simți ca acasă,cu drag astept să te descopăr mai pe îndelete…articol impecabil bravo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.