PREMIERĂ! ”Bun îi vinul cel bălan” în dar de Ziua Națională a Vinului.VIDEO.FOTO

Astăzi, 1 octombrie, de Ziua Națională a Vinului, lasez noul cântec și videoclip ”Bun îi vinul cel bălan”!

Cântecul și videoclipul ”Bun îi vinul cel bălan” este despre vin, despre vinul nostru moldovenesc de casă, produs din strugurii autohtoni crescuți în dragostea de țărani și copți în razele de soare. Și despre vinul produs în fabrici și apoi îmbuteliat frumos este acest cântec. Or, vinul nostru este bun oricum, doar să fie servit cu plăcere și cu un om bun alăturea.

dsc_6380-2

Textul cântecului exprimă cât de gustoși sunt strugurașii de la noi, cât de fin este vinul alb sau cel roșu. Videoclipul arată imagini de la culesul strugurilor, apoi trasul la teasc și în sfârșit, (cel mai frumos moment) atmosfera plăcută de la un picnic între fete, cu multă bună dispoziție, cu vin, plăcinte și fructele toamnei.

dsc_1812

Muzica și versurile îmi aparțin, aranjamentul orchestral este semnat de Corneliu Botgros cu acompaniamentul Orchestrei Lăutarii.

dsc_1876

Producătorul video este Dinu Bubulici, după regia mea. Filmările au avut loc în 3 locații: orașul Cahul, colinele din Hîncești și coasta unui deal de la Orheiul Vechi. Protagonistele din videoclip sunt prietenele mele de suflet, cele mai frumoase fete, cele mai populare, pentru că au adoptat un stil de vestimentație popular. Pot fi admirate în Ii din garderoba mea ”actrițele”: Iraida Pepelea, Rodica Dimitriu, Lilia Plăcintă, Cristina Lahman, Svetlana Botnariuc, Iana Bagrin, Natalia și Sanda Ursachi.

12

Acest produs muzical s-a copt în timp de un an. Cântecul și o parte din filmări au fost realizate în toamna lui 2015. În imagini se poate observa trecerea timpului după lungimea părului meu 🙂 Precum vinul este mai bun atunci când are vechime în timp, tot așa și noul produs muzical, a fost mult așteptat și realizat cu entuziasm.

dsc_1816

Foto: Dinu Bubulici
Foto cover: Andrei Țurcan

 

 

 

Advertisements

One comment on “PREMIERĂ! ”Bun îi vinul cel bălan” în dar de Ziua Națională a Vinului.VIDEO.FOTO

  1. Pingback: Making of ”Bun îi vinul cel bălan” by Dinu Bubulici | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s