Stela Botez – Buna seara oameni buni (official video/foto/versuri)

Astăzi, 27 iulie 2016, lansez cântecul și videoclipul ”Buna seara oameni buni”! Această nouă colaborare cu Orchestra Lăutarii sper să vă placă! Cântecul este ca o dedicație pentru toți oamenii ce-și petrec viața frumos, pentru oamenii care iubesc muzica populară, pentru toți românii și copământenii de diferite etnii!

Atât muzica, cât și textul cântecului sunt scrise de mine. Orchestrația muzicală este semnată de Corneliu Botgros și interpretată frumos de minunata Orchestră Lăutarii, sub bagheta dirijorală a maestrului Nicolae Botgros. În studioul de înregistrări al orchestrei am lucrat cu Viorel Scutaru, cel care face cântecul să sune bine.

6Despre videoclip pot spune că l-am filmat repede și cu multă veselie 🙂 Producătorul video și montaj este Dinu Bubulici care a fost ajutat de asistentul său operator Vitalie Vîșcu. Filmările au avut loc la Restaurantul Vatra Neamului din Chișinău pe timp de seară, așa cum sugerează și cântecul propriu-zis. Acolo am avut parte de o primire frumoasă, astfel încât ne-am simțit cu toții ca acasă. Iar când zic ”toții”, mă refer la toată echipa de protagoniști ai videoclipului. În videoclip joacă 3 perechi frumoase de dansatori profesioniști de la Ansamblul Național de Muzică și Dansuri ”Fluieraș” din Chișinău și 5 actori proaspăt absolvenți ai Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, în clasa profesorului Emil Gaju. Le adresez mulțumiri și vreau să-i menționez: Artiom Perciun, Ecaterina Gorcenco, Ion Banaru, Tudor Țurcan, Adriana Bîtcă, Ion Tabarcea, Elena Guțu, Alexandru Voloh,  Lilia Hristian, Tatiana Guzun, Vitalie Budeci. Aici vreau să mulțumesc și domnului director al Colegiului Național de Coregrafie din Chișinău, domnul Iurie Goșcov, pentru costumele naționale oferite la filmări.

20222532Scenografia și regia videoclipului ”Buna seara oameni buni” este gândită și executată de mine. Subiectul este simplu: fiindcă în Republica Moldova locuiesc români moldoveni, precum și ruși, ucraineni, bulgari, romi, și multe alte etnii, în acest videoclip îi vedem pe toții la o masă, la o sărbătoare comună. Iar eu, ca interpretă, cânt pentru toți oamenii din suflet!
5554535251504947464544434241393736343332313029282726242321191615141312111098754321

17Sper din tot sufletul să vă placă acest material muzical și să duc acest cântec în casele multor oameni frumoși, precum suntem noi românii la sărbători!

Fotografiile de Making Of sunt realizate de Ion Pleș Alexandru.

Buna seara oameni buni
Gospodari și voi stăpâni
Am venit cu voie bună
Să petrecem împreună

Astă seară voi cânta
Din suflet cu inima
Astă seară veți petrece
Că viața-i scurtă și trece

Bun venit aici la noi
Să vă petreceți cu noi
Bun venit în ospeție
La oameni de omenie

Hai poftiți la masa mare
Cu vin roșu și sarmale
Hai mai turnați în pahare
Și cinstiți cu fiecare

Veseliți-vă cu noi
Să uitați de griji, nevoi
Hai să-ntindem hora mare
Ca-n zile de sărbătoare
La mulți ani cu sănătate
Viață lungă cu de toate.

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.