Fata cu cobza vine la Cahul într-un concert folcloric LIVE.

Joi, 28 iulie, în incinta Sanatoriului Nufărul Alb din orașul Cahul, la 19:30, Stela Botez prezintă concert folcloric ”Fata cu cobza”.

Merg pentru a nu știu câta oară la Cahul și anume la Sanatoriul Nufărul Alb. Acolo e casa mea, acolo mi-s părinții, acolo sunt oamenii pe care i-am lăsat atunci când m-am mutat la Chișinău. Acolo, în Cahul, mă întorc cu drag de fiecare dată. De această dată, însă, cu un concert folcloric în care voi combina cântecele autentice vechi marca ”fata cu cobza” și cântecele populare noi marca Stela Botez, într-o istorie de viață povestită în maniera mea actoricească, prin prisma actriței Stela Botez.

Asftel, pe scenă se va monta un spectacol muzical – dramatic în care spectatorii vor asculta LIVE cântecele ”Vinișor”, ”Stă moșneagul la butoi”, ”Pupăza din tei”, ”Măi, ionel, când îi pleca”, ”Cine joacă două fete”, ”Drag mi-a fost întotdeauna” etc.

Vor fi și surprize muzicale. Spectacorii vor audia în premieră cântece care încă nu au fost lansate oficial. Iar la finele concertului, voi face o prezentare a noului meu cântec și videoclip ”Buna seara oameni buni”.

Costul biletului este doar 30 lei simbolici 🙂 Alte detalii despre concert pot fi găsite pe pagina evenimentului.

Afisha_Cahul web

Afiș by sketch.md

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.