Cuconada Mireselor – o școală unde viitoarele mirese învață totul despre nuntă! Dar ce fac eu acolo și de ce am ales Cuconada Mireselor?

Cuconada Mireselor este o școală pentru viitoarele mirese, unde se învață totul despre nuntă, despre cum se organizează o nuntă la nivel profesionist și despre serviciile/prestatorii de servicii la nunți. Nicoleta Sergentu este cea care găzduiește evenimentul care a ajuns la a treia ediție deja!

cuconada mireselor3La prima ediție nu am participat, însă Taraf de Lux (echipa de muzicieni cu care lucrez la petreceri corporative), a fost partener al evenimentului care s-a desfășurat cu succes. Aș spune chiar, peste așteptările Nicoletei.

cuconada mireselor5În scurt timp a urmat a doua ediție a Cuconadei Mireselor, unde au venit mai multe fete dornice să se mărite frumos și să aibă o nuntă de vis. La acestă ediție am participat în calitate de speaker. Am vorbit miresuicelor despre Nunta Tradițională din perspectiva mea de moderatoare și interpretă. Le-am spus fetelor cât de frumoasă și simbolică este importanța obiceiurilor tradiționale la o nuntă din sec. 21, le-am explicat amănunțit cum se execută corect obiceiurile noastre strămoșești.

cuconada mireselor1Care a fost rezultatul? Ei bine, o viitoare mireasă renunțase la orice obicei tradițional la nunta sa, însă după discursul meu, ea a ales să facă o nuntă cu tradiții 🙂 Pentru că o nuntă tradițională, este o nuntă frumoasă și interesantă, chiar deloc banală!

cuconada mireselor2Și desigur, nu puteam să nu cânt ceva! Mi-am îmbrăcat cobza și am delectat viitoarele mirese cu un buchețel de cântece folclorice marca Fata cu cobza. 🙂

cuconada mireselor4A treia ediție se așteaptă a fi o ediție specială cu multe surprize și informație utilă în organizarea nunții! Sunt așteptate toate Miresele și Viitoarele Mirese la o Cuconadă extraordinară, unde vor beneficia de posibilitatea interacționării cu agenții economici, vor vedea în practică serviciile acestora, vor afla multe opțiuni de organizare a marelui eveniment și vor petrece frumos și interactiv weekendul 9 – 10 iulie!
Aici decorul va veni cu decor, fotograful va face poze profesioniste, tortul va putea fi degustat, și încă multe alte surprize!

În ediția din 9-10 iulie, ne axăm să vă arătăm divertismentul pe care puteți să-l aveți la nuntă. Veți putea să-i vedeți în practică, dar și să plecați acasă cu premii frumoase! Vă așteptăm cu mare drag și sper să rămâneți încântate de evenimentul nostru, așa cum au fost și fetele de la edițiile precedente!” spune Nicoleta Sergentu.

13307339_1798290793772884_7923969599040357836_nPentru acele mirese care încă nu au procurat un bilet la Cuconada Mireselor, o pot face aici.

Deasemenea, pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.

Foto: Igor Bogaciov

Așadar, vă invit!

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

6 comments on “Cuconada Mireselor – o școală unde viitoarele mirese învață totul despre nuntă! Dar ce fac eu acolo și de ce am ales Cuconada Mireselor?

  1. Pingback: Cuconada Mireselor revine cu o nouă ediție! | Stela Botez

  2. Pingback: Mireasa populară și animalul său de companie

  3. Pingback: Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial – fatacucobza.com

  4. Pingback: Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial | Stela Botez

  5. Pingback: Mireasa populară și animalul său de companie. Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial | Stela Botez

  6. Pingback: Fata cu cobza în rol de mireasă populară alături de un animal de companie, într-un pictorial | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.