Fata cu cobza a cântat la lansarea de carte ”Lupii trecutului.Sofia”

În sâmbăta lui 2 iulie, în Chișinău, la Restaurantul Garden Palace a avut loc Lansarea de carte ”Lupii trecutului.Sofia” de Natașa Alina Culea. Autoarea este româncă stabilită la Sofia, Bulgaria și colaborează cu librăria online Elibraria.eu, organizatorii evenimentului.

13567517_526562237528134_2867034535649694590_n

Evenimentul a fost organizat și cu sprijinul mai multor parteneri pe care eu nu o să-i enumerez pentru că sunt mulți, dar cert este că oaspeții cititori au avut posibilitatea să se delecteze cu vin spumant și dulciuri înbinate cu aroma plăcută a lavandei. Iar fundalul muzical l-am oferit eu cu cobza mea, interpretând frumoasele cântece folclorice din repertoriul Fata cu cobza.

13606568_526564077527950_8023688347297319257_nCititorii au făcut cunoștință cu Natașa Alina Culea printr-un interviu acordat Tatianei Slivca, cea care a moderat evenimentul. Astfel, autoarea a povestit despre activitatea sa, precum și despre noul roman ”Lupii trecutului.Sofia”, iar spre final de interviu a răspuns la întrebările curioșilor.

,,Lupii Trecutului” sunt umbrele noastre, gândurile pe care le evităm, sunt experienţele pe care le-am avut în trecut şi nu vrem să le gândim. Este o carte cu un puternic mesaj psihologic, pusă într-o poveste frumoasă, ca lumea să o accepte mai uşor. Toate cărţile mele au ca temă principală iubirea, iar în spate este un fel de autocunoaştere pentru că eu consider că trebuie să ne cunoaştem şi să ne înfruntăm umbrele, ca să devenim mai fericiţi.” a menționat scriitoarea.

 

Fiecare cititor a putut procura cartea cu autograful autoarei. M-am ales și eu cu un frumos autograf și o îmbrățișare caldă. Abia aștept să savurez romanul. 🙂

Foto credit: Irina Iurciuc

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

3 comments on “Fata cu cobza a cântat la lansarea de carte ”Lupii trecutului.Sofia”

  1. Pingback: Lansarea cărții „Lupii trecutului. Sofia” de Natașa Alina Culea | chezgeorgiana

  2. Mulțumesc și mult succes! Muzica unește sufletele, iar tu ești înzestrată cu acest talent ❤

  3. Pingback: De la muzică la lectură… sau invers? | Stela Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.