La doctor – o nouă experiență teatrală

În ultimul timp tot mai mult și mai mult mă ”ciocnesc” de arta teatrală. Fie că merg la Teatru în calitate de spectator, fie că joc diverse roluri în propriile videoclipuri, cert este că piesa Povestea Omului a lăsat o puternică amprentă pe sufletul meu.

”La doctor” este sceneta umoristică pe care am jucat-o împreună cu colegul meu de cântec, Ilie Caraș, în cadrul spectacolului ”Farse Muzicale” de la Sala Radio a Radio România din București. În rolul pacientei fițoase am avut ca reper jocul extraordinar al actriței Rodica Tapalaga, iar colegul meu Ilie, a jucat doctorul fiind inspirat de jocul lui Dem Rădulescu. Cei doi mari actori au ecranizat sceneta umoristică ”La doctor” în anul 1973.

Cu mari emoții am pășit pe scenă, mi se zbătea inima ca la iepuraș, îmi făceam griji pentru că la Sala Radio evoluam pentru prima oară. Publicul bucureștean m-a văzut în premieră acasă la ei jucând teatru și cântând folclor. M-au primit călduros și se pare că le-am plăcut pentru că aplauzele și ovațiile au depășit așteptările mele și chiar am rămas surprinsă de energia spectatorilor din sală.

 

Dacă-ți place ceea ce fac, susține-mă:

become_a_patron_button

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.